Home Greek News Hotspot στον Λυκαβηττό;;!! Αλλοδαποί ή / και «μετανάστες» με τον δικό τους «καταυλισμό» πάνω στον Λυκαβηττο;;!!

Hotspot στον Λυκαβηττό;;!! Αλλοδαποί ή / και «μετανάστες» με τον δικό τους «καταυλισμό» πάνω στον Λυκαβηττο;;!!

by _
0 comment 249 views

Greeknewsondemand.com: Hotspot στον Λυκαβηττο;;!! Αλλοδαποί ή / και «μετανάστες» με τον δικό τους «καταυλισμό» πάνω στον Λυκαβηττο;;!!

του Ιωάννη Κουντούρη (John Kountouris στα social media)

Σήμερα πήγα Λυκαβηττό για τη πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ τόσο από τις γειτονιές εκεί όσο και από εκείνη την περιοχή εν γένει.  Δεν μπορούσα ωστόσο να ΜΗΝ παρατηρήσω το γεγονός πως μερικοί αλλοδαποί ή / και «μετανάστες» ή / και «πρόσφυγες» ή Ρομά έχουν στήσει στην κορυφή του Λυκαβηττού δικό τους…. μινι HOTSPOT ή / και πρόχειρο καταυλισμό, και τούτο εν μέσω μιας πολύ σημαντικής εθνικής και τουριστικής περιοχής της Ελλάδος όπου πάνε τουρίστες και ξοδεύουν τα λεφτά τους!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ όμως για αυτην την κατάντια;;; Μα…Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που έχει ήδη δώσει το πράσινο φως στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να κάνουν ότι θέλουν στη χώρα μας!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! Δηλαδή, εκτός από τα κανονικά hotspot, οι αλλοδαποί μετατρέπουν κανονικές περιοχές της χώρες σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς με την ανοχή της κυβέρνησης!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο και φώτο που τράβηξα στην κορυφή εκείνου του μεγάλου λόφου, εκεί που ανεβαίνει το τελεφερίκ και αφήνει τους τουρίστες για να βλέπουν την απίστευτη θέα εκεί, κτλ.

Δείτε τώρα τις φωτογραφίες….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr