Home Greek News Γ. Τράγκας: «Αγωνίζονται Να Εξαφανίσουν Την Ιστορία Μας-Είναι Πραγματική Προδοσία»

Γ. Τράγκας: «Αγωνίζονται Να Εξαφανίσουν Την Ιστορία Μας-Είναι Πραγματική Προδοσία»

by _
0 comment 117 views

Γ. Τράγκας: «Αγωνίζονται Να Εξαφανίσουν Την Ιστορία Μας-Είναι Πραγματική Προδοσία»


Για όλους και για όλα μίλησε για ακόμη μια φορά στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» ο Γιώργος Τράγκας.

Με «καυστικό» λόγο και υποστηριζόμενος σε ακράδαντα επιχειρήματα είπε τα εξής:

«Μια κακιά μοίρα, κάποιος δύσμορφος δαίμονας, παίζει παιχνίδια αυτή την εποχή στην πολύπαθη χώρα. Βάζει κυβέρνηση και αντιπολίτευση να διαγκωνίζονται σε ανεπάρκεια, αναποτελεσματικότητα, δουλικότητα και βλακεία. Αν δεις τις πρώτες σελίδες των ισχνών και φυματικών εφημερίδων της μνημονιακής εποχής, καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι ασχολούνται με τις εορτές της Γιάννας για τα 200 χρόνια από το 2021, για την απολογία του Μιχαλολιάκου μετά από 6 χρόνια, με την επάνοδο της φωνής του Καραμανλή και με το αν θέλει το χριστεπώνυμο πλήθος να τρώει χοιρινό και να πίνει ρετσίνα πλησίον των μουσουλμανικών φυλακών που φυτεύει ο Κουλ Βλαμ σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας, όπως οι παλαιοί γιατροί του Μεσαίωνα προτείνουν για κάθε νόσο και κάθε μαλακία αφαίμαξη του ασθενούς. Περιμένουν δίπλα του ή έξω από το δωμάτιό του για να ανακοινώσουν ότι πέθανε από την πολύ αφαίμαξη. Όλοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά ή διαπιστώνουν ότι τα πράγματα δεν είναι ιάσιμα. Δεν θεραπεύονται.
Ο Χρυσοχοΐδης ανακάλυψε ότι οι ροές των μεταναστών δεν είναι διαχειρίσιμες ούτε από την ευρωπαϊκή ένωση. Ο πλέον έμπειρος υπουργός της κυβέρνησης Κουλ Βλαμ Μαλ είπε ενώπιον του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ότι δεν προλαβαίνουμε πλέον ούτε να τους καταγράψουμε, ούτε να εξετάσουμε την υγεία τους, ούτε καν να πάρουμε τα αποτυπώματά τους. Απλά τους στοιβάζουμε και τους εισάγουμε στην πολύπαθη χώρα.
Η κυβέρνηση του κου Κούλη δεν έχει κανένα πλάνο αναχαίτισης όλων αυτών των επικίνδυνων και ύποπτων που εισέρχονται μαζί με την πραγματική δυστυχία. Δεν έχει πλάτες ούτε στην Ευρώπη, ούτε στις υπερδυνάμεις, ούτε πουθενά. Η κακιά μοίρα έχει φέρει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Τσίπρα.

Ο Αλέξης μας, ανεβάζει στο twitter μηνύματα υπέρ των μεταναστών και κατά των ρατσιστών Ελλήνων, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με εντολή του πρωθυπουργού ανακοινώνει σε όλους τους δουλέμπορους, σε όλους τους διακινητές, από τις Άνδεις του Περού μέχρι τους οριζόνες του Μπαγκλαντές ότι η πρωθυπουργάρα που διαθέτει η υπό συρρίκνωση περιοχή θα τοποθετήσει ισομερώς και δικαίως όλους τους μετανάστες σε όλες τις περιοχές. Όπως θα έλεγαν οι Απριλιανοί κάθε πόλη και ένα στάδιο, κάθε χωριό και ένα γυμναστήριο. Τώρα, κάθε πόλη και ένα hot spot, κάθε χωριό και ένα ξενοδοχείο με μουσουλμάνους. Φυσικά για όλη αυτή την πολυπολιτισμική μείξη έχουν γίνει και γίνονται οι απαραίτητες ψυχολογικές προετοιμασίες στα σχολεία, στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση.

Ενώ η σημερινή ενημερωτική τροφή που δίνουν οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων έχει βασικό μενού το Μιχαλολιάκο και επιδόρπιο τις υπερκομματικές προσεγγίσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου, θα έλεγα ότι το σοκολατάκι που προσφέρει η Aegean στη μπίζνες κλας, είναι ο ευτραφέστατος πάλι Καραμανλής στο Λονδίνο. Εκεί, επειδή σίγουρα, ακούει εκπομπές μου και αντιγράφει τμήματα των σχολίων μου, ανακάλυψε και μίλησε με θάρρος για τον κίνδυνο αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας και της εθνικής ταυτότητας.

Μάλιστα, κατακεραύνωσε πάλι την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Αμερικανούς και την Τουρκία. Ο κος Καραμανλής είναι ιδιαίτερα καλός στις αναλύσεις, και τις διαπιστώσεις αλλά θα έπρεπε να είναι καλύτερος και όταν ψήφιζε τα ατέλειωτα ΝΑΙ στη βουλή για το μνημόνιο, θέλοντας να διατηρήσει τη σιωπηλή καρέκλα του εντός του κοινοβουλίου και τις όποιες ελπίδες του για την προεδρία της Δημοκρατίας.
Όπως και να έχει, κάλιο αργά παρά ποτέ. Καλά κάνει και τα επισημαίνει, τονίζοντας ότι η βασική αιτία είναι το χάσμα μεταξύ εχόντων και μη εχόντων.

Είναι μεγάλο λάθος που ως πολιτική εφεδρεία και ως άνθρωπος που σίγουρα έχει στην καρδιά του την Ελλάδα, γεγονός που απεδείχθη στο Βουκουρέστι, περιορίζεται μόνο σε διαλέξεις εντός και εκτός έδρας και δεν αναλαμβάνει πραγματικές πολιτικές πρωτοβουλίες. Δυστυχώς έχει ενταχθεί και αυτός στην πλήρη αποδοχή του γερμανικού ελέγχου και της υποτέλειας που πρέπει να επιδεικνύουμε σε κάθε πράξη μας, σε κάθε σκέψη μας, σε κάθε ανάσα μας απέναντι στο Βερολίνο.

Η κυβέρνηση ανέβαλε τις ανακοινώσεις για τους χιλιάδες που πρόκειται να τοποθετήσει δίπλα στα σπίτια μας, τα σχολεία μας, τις παιδικές χαρές και γενικά τις γειτονιές μας. Τα μέτρα για την αναχαίτιση όλου αυτού του παγκόσμιου δουλεμπορίου που καταλήγει στην Ελλάδα. Τα μέτρα για την αναχαίτιση της άλωσης αυτής της χώρας, δεν μπορεί να είναι μηνύματα συμπάθειας για τους δυστυχισμένους, ούτε από τον κο Τσίπρα, ούτε από το Open Society της ΝΔ, ούτε από κανέναν.

Η ουσία είναι ότι όχι μόνο ο κος Τσίπρας, όχι μόνο ο κος Μητσοτάκης αλλά και το πολιτικό προσωπικό στην πλειοψηφία του είναι ρατσιστές απέναντι στην ελληνική φυλή. Ο τρόπος που φέρονται απέναντι στον ελληνικό πληθυσμό, απέναντι στους συμπατριώτες τους είναι πρωτοφανής στην παγκόσμια ιστορία. Δεν υπήρξαν ποτέ ηγέτες – άφρονες ή μη – που να ήθελαν οπωσδήποτε να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό τους ή να μικρύνουν τη χώρα τους.

Όλοι αυτοί που με περίσσεια θέρμη αγωνίζονται να εξαφανίσουν την ιστορία μας, μάχονται να μας πείσουν ότι είναι σωστό να δίνουμε κομμάτια της στους Σκοπιανούς ή άλλους.

Όλοι αυτοί που παρουσιάζονται ως ουμανιστές, ως ανθρωπιστές, ως προστάτες των αδυνάμων και κατατρεγμένων που έρχονται από τις φλόγες του πολέμου, είναι αυτοί που δεν σεβάστηκαν τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων. Είναι αυτοί που επέτρεψαν να συμβούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη διάρκεια του μνημονίου.

Είναι οι δήθεν ουμανιστές που χωρίς υποδομές, χωρίς να διαθέτουν φάρμακα και περίθαλψη ούτε για τους συμπατριώτες τους, αποδέχονται να μετατραπεί η Ελλάδα σε καταφύγιο για όλες τις μετακινούμενες εθνικότητες και για κάθε καρυδιάς καρύδι από όλο τον κόσμο.
Είναι αυτοί που ανακάλυψαν ότι δεν έχουμε θαλάσσια σύνορα.

Είναι αυτοί που πιστοποίησαν και σφράγισαν το όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς.

Είναι αυτοί που υπέγραψαν τη διαχείριση όλων των εθνικών πόρων από ξένους
Είναι οι σφουγκοκωλάριοι και οι ασπάλακες θαμώνες των Πρεσβειών που στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική τους καριέρα, στα τηλεγραφήματα που στέλνουν οι πρεσβευτές στα υπουργεία εξωτερικών των χωρών τους, αναφέροντας πόσο υποτελής και πόσο δουλικός είναι κάθε ένας από αυτούς τους δήθεν πολιτικούς.
Είναι πραγματικός ρατσισμός να λες στον Έλληνα να μην φάει χοιρινό ή να μην πιεί ρετσίνα γιατί θα ενοχλήσει τον φιλοξενούμενο μουσουλμάνο.
Είναι ραγιαδισμός, μιξαρισμένος με ρατσισμό και σίγουρα απύθμενο ανθελληνισμό να λες στην ελληνική κοινωνία να προσαρμοστεί με τα μουσουλμανικά ήθη και έθιμα.
Είναι πραγματικά η μεγαλύτερη προδοσία στη νεότερη ιστορία να λες στους Έλληνες ότι πρέπει να επιστρέψουν σταδιακά στο πνεύμα της τουρκοκρατίας και να δίνουν με ευχαρίστηση τις κόρες τους, στους μουσουλμάνους της περιοχής.
Είναι πραγματική προδοσία να έχεις απέναντί σου τις αξιώσεις και τις προκλήσεις του Τούρκου και να τοποθετείς ανέλεγκτα όπως αποκάλυψε ο κος Χρυσοχοΐδης χιλιάδες μουσουλμάνους νεαρών ηλικιών, στη Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά, παντού.
Αυτά δεν γίνονται μόνο λόγο αδυναμίας. Αυτά δεν γίνονται μόνο από βλαμμένους. Αυτά ήρθαν – προφανώς και κατόπιν σχεδιασμού – διαφόρων κέντρων που βρήκαν εύκολα ξανά δοσίλογους στην Αθήνα. Παιδιά, εγγόνια και κλώνους δοσιλόγων της κατοχής.
Όλοι αυτοί που έλεγαν και λένε ακραίους τους Έλληνες, που τους χαρακτηρίζουν εξτρεμιστές ή ρατσιστές είναι ίδιοι που με ανοικτή και ελαφρά καρδία επέτρεψαν να δημιουργηθεί τέτοια υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, να φύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό και να πέσει σε εξοργιστικά και πανάθλια επίπεδα το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα.

Αυτοί δεν είναι ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί. Είναι εθνοτερμίτες.

Αυτοί δεν είναι αντιρατσιστές. Είναι εξόχως ρατσιστές απέναντι στους Έλληνες. Είναι αυτοί που ετοιμάζουν αναθεώρηση της Λωζάνης και απώλεια εδαφών. Ίσως θα έβρισκαν πολύ φυσιολογικό και αναμενόμενο να γυρίσουμε στην έκταση της πρώτης Ελλάδας, δηλαδή να είναι τα σύνορα στη Λάρισα ή στη Στερεά, επειδή ο πληθυσμός θα γίνει μικρότερος και θα είναι αλλοιωμένος. Δεν θα τους πείραζε καθόλου να είμαστε μία ακόμα Βοζνία Ερζεγοβίνη ή κάπως μεγαλύτερη από τα Σκόπια. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ιδανική σε σύγκριση και IQ για να πάμε μερικά μέτρα πιο κάτω το μνημόνιο. Και για μια ακόμη φορά παίζει το ρόλο του ο Τσίπρας.

Ο Μιχαλολιάκος απολογήθηκε και όπως γράφουν οι εφημερίδες τους κάρφωσε όλους. Κακά τα ψέματα, η Χρυσή Αυγή έπαιξε το ρόλο της σε όλη τη διάρκεια του μνημονίου. ΄Ήταν το σκιάχτρο, για να στρέφεται η πλειοψηφία των πολιτών προς τα περίφημα ευρωπαϊκά κόμματα, δηλαδή προς το μνημόνιο. Η μαύρη πολιτική βιτρίνα της Χρυσής Αυγής και οι ακραίες ενέργειές της, ο απεχθής πολιτικός λόγος της, έδινε το δικαίωμα στους εθνοτερμίτες να συκοφαντούν τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και να την χαρακτηρίζουν φασιστική ή χρυσαυγίτικη. Έπαιξαν ένα βρόμικο και σκοτεινό ρόλο και έδωσαν την ευκαιρία στα ΜΜΕ να σπρώχνουν τον κόσμο στο νέο μνημονιακό διπολισμό και στην αναθεώρηση της Λωζάνης.»

http://www.ksipnistere.com/2019/11/blog-post_674.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr