Home Greek News Η εισβολή στην Κύπρο σε επεισόδιο τουρκικής σαπουνόπερας (Βίντεο)

Η εισβολή στην Κύπρο σε επεισόδιο τουρκικής σαπουνόπερας (Βίντεο)

by _
0 comment 120 views

Η εισβολή στην Κύπρο σε επεισόδιο τουρκικής σαπουνόπερας (Βίντεο)


Την τουρκική εισβολή στην Κύπρο πραγματεύεται επεισόδιο της δημοφιλούς σαπουνόπερας «Μαχητής» (Savasci), που προβάλλεται σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης στο τουρκικό κανάλι FOX. Το σίριαλ έχει μπόλικο life style, έρωτες, πάθη, αντιζηλίες. Παράλληλα, όμως, μέσα από σκηνές ηρωισμού και αυτοθυσίας… δοξάζονται οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Στο trailer του νέου επεισοδίου, που ήδη προβάλλεται, μια επίλεκτη ομάδα Τούρκων στρατιωτών πραγματοποιεί επιθέσεις στην Κύπρο.

Στα πλάνα διακρίνονται σημαία του ψευδοκράτους, δημοσιεύματα εφημερίδων με αναφορές στον Σαμψών, καθώς επίσης και η γνωστή τουρκική προπαγάνδα για τον Δεκέμβριο του 1963.

Στο παρελθόν η σειρά είχε ασχοληθεί και με τη Θράκη και τον εκλιπόντα εθνικιστή ηγέτη των τουρκοφρόνων της μειονότητας Αχμέτ Σαδίκ. Σ’ εκείνο το επεισόδιο, ο συνταγματάρχης Ιμπραήμ Κοπούζ (τον υποδύεται ο ηθοποιός Μουράτ Σερεζλί), είχε κάνει ομιλία στο συνέδριο του Τουρκικού Κόσμου, όπου υπήρχε και εκπρόσωπος των «ομογενών» της Θράκης.

Δείτε το trailer:

Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr