Home Greek News Επικεφαλής μπάρμπεκιου: «Καλοντυμένοι και με Iphone οι μετανάστες, Υπάρχουν κυκλώματα, Γίνονται επιθέσεις σε κοριτσάκια»

Επικεφαλής μπάρμπεκιου: «Καλοντυμένοι και με Iphone οι μετανάστες, Υπάρχουν κυκλώματα, Γίνονται επιθέσεις σε κοριτσάκια»

by _
0 comment 161 views

GreekNewsOnDemand.com: Το μπάρμπεκιου στα Διαβατά θα γίνει ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για ένα λόγο: Να στείλουμε ένα ΗΧΗΡΟ ΩΣ ΕΔΩ & ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ στους ΛΑΘΡΟ-εισβολείς που θέλουν να μας επιβάλουν τη…ΣΑΡΙΑ (ΕΛΕΟΣ!), ΟΧΙ επειδή είμαστε «ρατσιστές»!!! Κι τα ΜΜΕ, τα κυβερνητικά στελέχη και τα άλλα κόμματα που ΔΙΑΣΤΡΕΛΒΛΩΒΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ αυτό το μήνυμα (& ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ) των δικών τους συμπολιτών, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!


NewsBeast: Επικεφαλής μπάρμπεκιου στα Διαβατά: Δεν είναι και τόσο εξαθλιωμένοι, έχουν iPhone, πετάνε φαγητά που τους δίνουν

«Υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και είναι άστεγοι – Θα είμαστε σε απόσταση ασφαλείας»

Διαβάστε τη συνεχεια εδώ >> https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/5608920/epikefalis-mparmpekioy-sta-


El.gr: Ένταση στο στούντιο: «Καλοντυμένοι και με Iphone οι μετανάστες – Υπάρχουν κυκλώματα – Γίνονται επιθέσεις σε κοριτσάκια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέβηκαν οι τόνοι, αντέδρασαν οι δημοσιογράφοι…

Οι διοργανωτές, με τον επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες», Δημήτρη Ζιαμπάση, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο μπάρμπεκιου στα Διαβατά απέναντι από την δομή φιλοξενίας «προσφύγων και μεταναστών», όπως τους ονομάζουν.

Ο κ. Ζαμπιάσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open έκανε λόγο για πρόβλημα που ταλαιπωρεί την βόρεια Ελλάδα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί «ψήνουν σουβλάκια μπροστά σε εξαθλιωμένους ανθρώπους».

«Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πεινασμένοι κι εξαθλιωμένοι. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρούχα, με iPhone, με WiFi δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και πετάνε τα φαγητά που τους δίνουν από το κέτερινγκ γιατί δεν τους αρέσει».

«Οι περισσότεροι έρχονται από τυχοδιωκτικό σκοπό» σημείωσε «δεν είναι φτωχοί, δίνουν πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους» και ζήτησε να σταματήσει ο «επιλεκτικός ανθρωπισμός».

Στο στούντιο επικράτησε ένταση!

Ο κ. Ζαμπιάσης ζήτησε επίσης να γίνουν τοπικά δημοψηφίσματα στις τοπικές κοινωνίες για το αν θέλουν hotspot, «ιδού η Ρόδος», τόνισε.

Κατά τον ίδιο το μεταναστευτικό «έχει καταντήσει μία τεράστια μπίζνα» και ζήτησε «να πάνε οι ΜΚΟ εκεί να τους βοηθήσουν».

«Θα είμαστε σε απόσταση ασφαλείας, δεν θέλουμε να προκαλέσουμε τόσο πολύ όσο νομίζουν κάποιοι» ανέφερε για το μπάρμπεκιου που διοργανώνεται.

Τέλος, ανέφερε ότι «αυτοί έχουν έρθει εδώ κι έχουν άλλη κουλτούρα κι άλλο τρόπο σκέψης. Όπου έχουν πάει στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά έκαναν γκέτα και επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες. Και μετά βλέπουμε βομβιστικές ενέργειες κτλ. Γνωρίζετε πόσες επιθέσεις έχουν γίνει στο Κιλκίς σε κοριτσάκια;»

ΦΩΤΟ Video Screenshot

Περισσότερα εδώ από τη πηγη >> https://www.el.gr/ellada/refuges/entasi-sto-stoyntio-kalontymenoi-ka/?fbclid=IwAR2OYDaMpLHmBruXMcWM_i_U8OaGWK_cl5-1iPN3DJRgLKg8iesAPhdP4GU

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr