Home Greek News Το Πολεμικό μας Ναυτικό, έχει αναλάβει να μεταφέρει τις ορδές των μωαμεθανών εποίκων πίσω στην ενδοχώρα της Ελλάδας!

Το Πολεμικό μας Ναυτικό, έχει αναλάβει να μεταφέρει τις ορδές των μωαμεθανών εποίκων πίσω στην ενδοχώρα της Ελλάδας!

by _
0 comment 108 views

Το Πολεμικό μας Ναυτικό, έχει αναλάβει να μεταφέρει τις ορδές των μωαμεθανών εποίκων πίσω στην ενδοχώρα της Ελλάδας!


Στα χρόνια της Εθνικής Επανάστασης του 1821, ο πρόγονος του ένδοξου πολεμικού Ναυτικού μας, τα Υδραίικα και τα Σπετσιώτικα καράβια, είχαν αναλάβει τη μεταφορά των νικημένων μωαμεθανών προς τις ακτές της Μικράς Ασίας, βάσει των συνθηκών παράδοσης που γίνονταν με τα διάφορα κάστρα έπειτα από πολιορκία, (π.χ, της Μονεμβασιάς ή της Μεθώνης)….

-Γράφει ο Γεράσιμος Γερολυμάτος

Σήμερα, το σύγχρονο Πολεμικό μας Ναυτικό, έχει αναλάβει να μεταφέρει τις ορδές των μωαμεθανών εποίκων πίσω στην ενδοχώρα της Ελλάδας!

Γεια σας Πλοίαρχοι και γεια σας Ναυάρχοι!!

Ξέρω, ξέρω! Διαταγές εκτελείτε και εσείς! Διαταγές είναι αυτές τι να κάνετε; Μισθουλάκι, καριέρα, κλάρες και περικοκλάδες, τι να κάνετε και εσείς δόλιοι; Ελπίζω μόνο ότι κάνατε μια προσπάθεια να αλλάξετε γνώμη σε εκείνον που σας “διέταξε”, να μην εμπλακεί το Πολεμικό Ναυτικό σε αυτή την ανεπίτρεπτη διαδικασία και ότι δεν το κάνετε με προθυμία. Ελπίζω, ότι προσπαθήσατε να περισώσετε την εικόνα του ΠΝ, και ότι τους αντιπροτείνατε τη μίσθωση δύο επιβατικών πλοίων για τη μεταφορά αυτή, αφού σώνει και καλά έπρεπε να μεταφερθούν στην ενδοχώρα και ότι από τσιγκουνιά δεν σας άκουσαν. Όπως και αν έχει, όμως, η σημειολογία είναι τραγική και η εικόνα που δείχνετε προς τα έξω σε εχθρούς και φίλους αποκαρδιωτική. Χάρη σε εσάς και την εμπλοκή του Π.Ν, το έθνος φαίνεται παραδομένο και ανυπεράσπιστο.

Οι Τούρκοι γελάνε με τα χάλια σας! Τι μήνυμα δίνεται στους χιλιάδες που περιμένουν να εισβάλλουν από την Τουρκία, όταν η μεταφορά τους γίνεται από τα πλοία του Στόλου; Απλά τους προσκαλείτε να έρθουν περισσότεροι, ενώ ταυτόχρονα τα νησιά δεν σώζονται, αλλά ξαναγεμίζουν με ακόμα περισσότερους. Δεν είπα να πάρετε τα όπλα. Δεν λέω να πνίξετε κανέναν. Λέω μόνο ότι δεν θα έπρεπε να εμπλακεί το Π.Ν στον εποικισμό της χώρας και να καταντήσει Τουρ Οπερέιτορ. Λέω, ότι δεν θα έπρεπε να φέρει πάνω του το Π.Ν. τη συνευθύνη για την καταστροφή της χώρας.

Γεια σας Πλοίαρχοι και γεια σας Ναυάρχοι!! Ήμουν περήφανος που κάποτε υπηρέτησα στο Π.Ν στο χειρότερο πλοίο του Στόλου και χάρισα 26 μήνες από την ζωή μου στην άμυνα της πατρίδας. Όχι πια!
Σήμερα, θα δήλωνα τρελός, ή συριζαίος για να αποφύγω τη στράτευση και να την περάσω ζάχαρη.

Γεια σας Πλοίαρχοι και γεια σας Ναυάρχοι!!

Δεν δώσατε όρκο ούτε στον Αλέξη, ούτε στον Κούλη. Δώσατε όρκο στην πατρίδα και στον ελληνικό λαό, που σας πληρώνει και περιμένει από εσάς να τον προστατέψετε….

Κρίμα και ντροπή στα χρυσά σειρήτια σας!!


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_379.html?m=1&fbclid=IwAR2Jlj8SoSdvx7zT4auQF3Y8vXnFaxCLQRnzZcB8_GhPs-uil5ALzBs6WoM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr