Home Greek News Αποκάλυψη: Βρέθηκαν 90 λαθρομετανάστες στo βαν στη Ξάνθη! Τους άλλους 50 τους έστειλαν πίσω στα σύνορα.

Αποκάλυψη: Βρέθηκαν 90 λαθρομετανάστες στo βαν στη Ξάνθη! Τους άλλους 50 τους έστειλαν πίσω στα σύνορα.

by _
0 comment 141 views

Αποκάλυψη των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com): Βρέθηκαν…90 λαθρομετανάστες στo βαν στη Ξάνθη! Τους άλλους 50 τους έστειλαν πίσω στα σύνορα…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τις υψηλού επιπέδου πηγές μας στο έδαφος στην Ξάνθη, ο ύπαρκτος αριθμός λαθρομεταναστών που βρέθηκαν στο πίσω μέρος ενος μεγάλου άσπρου βαν ή φορτηγού με ψυγείο από πίσω στην Ξάνθη δεν είναι ούτε 40, ούτε 81, αλλά...90!

Τους 40 εξ αυτών τους κράτησαν στην χώρα, τους δε υπόλοιπους 50 τούς έκαναν…γαργάρα στέλνοντάς τους πίσω στα σύνορα Ελλάδος και Τουρκίας!

Κι την πληροφορία αυτήν την έχουν επιβεβαιώσει μερικές πηγές προερχομένες εκ της τοπικής αστυνομικής διευθύνσεως εκείνης της περιοχής για τις ίδιες πηγές μας. Τι λέει όμως «επίσημα» η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης;;; Λέει κάτι…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Δηλαδή, αυτά που είπε στον ξένο τύπο είναι αυτά που μπορείς να βρείτε στην σελίδα τους στο…FACEBOOK:

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 41 μη νόμιμους μετανάστες. http://bit.ly/36zeRsU

Το πλήρηες κείμενο της ανακοινώσεώς τους είναι εδώ…

04-11-2019: Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 41 μη νόμιμους μετανάστες 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 4 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 41 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (4-11-2019) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (ύψος διοδίων Ιάσμου) , από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας σαράντα έναν (41) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο – ψυγείο κλειστού τύπου και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα σαράντα έναν (41) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οχτώ από τους διακινούμενους διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ/ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΛΑΘΡΟ. ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΗΤΑΝ 41 ΚΑΙ ΟΧΙ 90;;; ΚΑΤΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟΝ. ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο της στιγμής της ακοινητοποιήσεως του βαν και αυτής σπείρας διακινήσεως «μεταναστών/προσφύγων»…ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr