Home Greek News O Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί την Ευρώπη: «Θα “σκάνε” βόμβες στους δρόμους» – «Αν θέλουμε θα φτάσουμε στην… Ράκκα»

O Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί την Ευρώπη: «Θα “σκάνε” βόμβες στους δρόμους» – «Αν θέλουμε θα φτάσουμε στην… Ράκκα»

by _
0 comment 111 views

O Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί την Ευρώπη: «Θα “σκάνε” βόμβες στους δρόμους» – «Αν θέλουμε θα φτάσουμε στην… Ράκκα»


«Θα έρθει μέρα που βόμβες θα σκάνε, όπλα θα θερίζουν και βανδαλισμοί θα εξαπλωθούν. Καμία αξία δεν έχει το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων για τη Γενοκτονία των Αρμενίων» δήλωσε πριν από λίγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν ενώ πάλι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην πάει στις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου!

Στις δηλώσεις όμως είπε πως «εάν το κρίνουμε αναγκαίο θα διευρύνουμε την ζώνη ασφαλείας στην Συρία» που σημαίνει πως δεν έχει σταματήσει η Άγκυρα να έχει βλέψεις για την Ράκκα και το συριακό πετρέλαιο, το οποίο είναι… ουκ ολίγο.

Τα όσα υπέροχα θα συμβούν ο Ρ.Τ.Ερντογάν τα «προέβλεψε» για όσες ευρωπαϊκές χώρες υποθάλπουν, όπως υποστηρίζει, τους «τρομοκράτες» του PKK και του YPG.

Σε ότι αφορά τις ΗΠΑ απειλεί για ακόμα μια φορά με ακύρωση του ταξιδιού τους στην αμερικανική υπερδύναμη εάν προφανώς δεν ασκήσει βέτο ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ.

Ο Ερντογάν, σε μια ακόμη ομιλία του στην τουρκική Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (30.10.2019), προέβλεψε ότι βόμβες θα αρχίσουν να εκρήγνυνται στους ευρωπαϊκούς δρόμους, όπλα θα σπέρνουν θάνατο και βανδαλισμοί θα εξαπλωθούν όπως αναφέρει σε tweet του ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/817117_o-rterntogan-apeilei-tin-eyropi-tha-skane-vomves-stoys-dromoys-ta-opla

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr