Home Greek News ΣΟΚ στη Σάμο: Έγκυες όλες οι γυναίκες από Αφρική και Αφγανιστάν (video)

ΣΟΚ στη Σάμο: Έγκυες όλες οι γυναίκες από Αφρική και Αφγανιστάν (video)

by _
0 comment 127 views

ΣΟΚ στη Σάμο: Έγκυες όλες οι γυναίκες από Αφρική και Αφγανιστάν (video)

Σοκ προκαλεί δήλωση ιατρού από το νοσοκομείο της Σάμου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι όλες σχεδόν οι γυναίκες – «πρόσφυγες» που καταφθάνουν στο νησί, κυρίως όσες προέρχονται από Αφρική και Αφγανιστάν, είναι έγκυες…

Διαβάστε επίσης! >> Αντικατάσταση πληθυσμού, από μετανάστες! Έκθεση του ΟΗΕ από το 2000


Το ρεπορτάζ παρουσίασε ο αυστριακός κρατικός τηλεοπτικός σταθμός ORF2 και καταπιάνεται με την κατάσταση στο νησί. Κατά τη διάρκεια της έρευνας παρουσιάζονται δηλώσεις Ιταλού ιατρού, ενώ αναφέρεται ότι το νοσοκομείο καλείται να εξυπηρετήσει τους 8.000 κατοίκους του νησιού και 6.000 «πρόσφυγες».

Σε κάθε περίπτωση, όσο κι αν αυτά μπορεί να λέγονται καθ’ υπερβολήν, οι συνέπειες που αυτές οι εξελίξεις μπορούν να έχουν για τη δημογραφική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα είναι τεράστιες. Κι αυτό, διότι οι ήδη θλιβερές διαπιστώσεις που θέλουν το έθνος των Ελλήνων να μην υφίσταται σε εκατό περίπου χρόνια, δεν συμπεριλαμβάνουν και την επιτάχυνση του εποικισμού του Ελλαδικού χώρου ούτε φυσικά και το ενδεχόμενο μίας περαιτέρω ανθρωπιστικής κρίσεως ή ενός πολέμου.

Πηγή: THE RIGHTER

ORF, ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΕΓΚΥΕΣ, ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ, ΣΑΜΟΣ, Δημογραφικό, Ελλάδα, Κοινωνία, Μετανάστευση

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr