Home Greek News «ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑI Η ΧΙΟΣ. 5.500 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣΙ»! ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

«ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑI Η ΧΙΟΣ. 5.500 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣΙ»! ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

by _
0 comment 174 views

«ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑI Η ΧΙΟΣ. 5.500 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣΙ»! ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!


5.500 Λαθρομετανάστες στη Χίο, ενώ οι δομές αντέχουν 1.100! Οι μετανάστες εξεγείρονται και επιτίθενται στην πόλη! «Ισλαμοποιείται το νησί μας».

ΗΧΗΤΙΚΟ

Σήμα κινδύνου από τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη της Χίου! Ακούστε τα όσα με αγωνία λένε στην εκπομπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα. Ακούστε από το 48.25” ως το 1.07΄04΄΄

Μπουγδάνος (Αντιπεριφεριάρχης), Κάρμαντζης (Δήμαρχος Χίου) : Μόνο το 20% των μεταναστών είναι από τη Συρία. Οι υπόλοιποι είναι από την υποσαχάρια περιοχή, δεν μιλάμε λοιπόν για πρόσφυγες αλλά για οικονομικούς μετανάστες.
Έρχονται από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μπορείτε να φαντασθείτε, από τα πιο απίθανα μέρη! Ισλαμοποιείται το νησί μας! Υπάρχουν σοβαρές κυβερνητικές ευθύνες. Πρέπει να υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις. Πρέπει να φυλαχθούν τα σύνορά μας διότι οι κίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας είναι ορατοί. Οι μετανάστες κατασκηνώνουν ανεξέλεγκτα μέσα στα καλλιεργήσιμα χωράφια των αγοροτών και καταστρέφουν τη σοδεία τους, το βιος τους.

Έχουμε κάνει αλλεπάλληλες επιστολές στην κυβέρνηση για το μεγάλο πρόβλημα. Πιστεύαμε ότι με την ΝΔ τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, αντίθετα το πρόβλημα επιδεινώνεται…
Έρχονται όποτε θέλουν και η Frontex παιανίζει τον ερχομό τους καθημερινά! Πρόκειται για εισβολή και απόβαση κανονικότατη….
Μπορεί κάποιοι από αυτούς να είναι τρομοκράτες, κανείς δεν μπορεί να εξακριβώσει ότι δεν είναι…


Πηγή >> https://indobserver.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr