Home Greek News Eκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους στα χέρια των ελληνικών αρχών. «Υπαρκτός ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα»

Eκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους στα χέρια των ελληνικών αρχών. «Υπαρκτός ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα»

by _
0 comment 126 views

Eκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους στα χέρια των ελληνικών αρχών

26/10/2019, 22:18


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» –

Εμείς από τούτο το σάιτ είμαστε στην μοναδική θέση να σας αποκαλύπτουμε ΠΟΙΟΙ πραγματικά είναι πίσω από τη διεθνή «τρομοκρατία»: Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η ΣΑ, η Τουρκία, κτλ. Ουδέν καινόν υπό τον ήλιον, έτσι δεν είναι;;; 

«Τρομοκρατες» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ –βάλτε ΚΑΛΑ εσείς αυτό ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!- αλλά κυβερνήσεις που…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ χάριν της πανύπουλης ατζέντας της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για την υποδούλη των εθνών…ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Κι οι τρομοκρατές που χρησιμοποιούν προκειμένου να περάσουν τα σατανικά τους σχέδια, είναι καλά εκπευδευμένοι μισθοφόροι (π.χ., ISIS!) που είναι στην δούλεψε των ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκίας κ.ο.κ. Αυτό το έχουμε αποδείξει ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ σε αυτό εδώ το σάτι μας!

Είμαστε επίσης εις θέσιν, λόγω των πηγών μας που προέρχονται από βαθείς κύκλους διαφόρων κρατικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, να σας επιβεβαιώσουν όλα αυτἀ 100 τοις 1ο0, και αυτό σας το έχουμε ήδη κάνει αρκετές φορές. ΞΕΡΟΥΝ, δηλαδή, ότι τους «τρομοκράτες» τους χειρίζονται το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο αμερικανικός στρατός κι η CIA και όταν αυτούς τους μεταφέρουν σε διάφορες χώρες (π.χ., Συρία) για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους εκεί, τους περνάνe και μέσα από…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, μιας και η Ελλάδα, μεταξύ άλλων χωρών, αποτελεί για αυτούς εδιάμεση στάση για όλες αυτές τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ μεταφορές τζιχαντιστών κτλ.

ΑΡΑ, όταν ακούμε ότι «μπορεί να γίνει τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Ελλάδος από τους δήθεν “πρόσφυγες”, να είστε όλοι ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αυτό είναι μια φράση…ΚΩΔΙΚΗ ότι πίσω από αυτό θα είναι το…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ σε συνεργασία με τους συμμάχους τους!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, δηλαδή, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΎΠΟΥΛΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!…

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο…


ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ: Eκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους στα χέρια των ελληνικών αρχών. «Υπαρκτός ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα»…

Ο τζιχαντιστής συνελήφθη τον Ιούνιο του 2019 στην Κω όταν εμφανίστηκε σε βάρκα με πρόσφυγες – Τα περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του ήρθαν στο φως όταν ταυτοποιήθηκε η φωτογραφία του στη βάση δεδομένων της Europol

Επτά τζιχαντιστές που πέρασαν από τα τουρκικά παράλια έχουν πέσει, την τελευταία τετραετία, στα χέρια των ελληνικών αρχών. Ένας από αυτούς, όπως αποδείχθηκε, συμμετείχε σε περιστατικά φρίκης στη Ράκα καθώς και σε άλλες περιοχές της Συρίας και του Ιράκ. Ήταν, μάλιστα, από τους εκπαιδευτές του Ισλαμικού Κράτους, ενώ συμμετείχε σε εκτελέσεις.

Ο τζιχαντιστής συνελήφθη τον Ιούνιο του 2019 στην Κω όταν εμφανίστηκε σε βάρκα με πρόσφυγες. Η ταυτότητά του προδόθηκε στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης και συγκεκριμένα τη στιγμή που γινόταν έλεγχος στο διαβατήριό του, καθώς φάνηκε ότι είχε παραποιημένα στοιχεία.

Τα περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του ήρθαν στο φως όταν ταυτοποιήθηκε η φωτογραφία του στη βάση δεδομένων της Europol. Εμφανιζόταν ως δήθεν πρόσφυγας.

«Υπαρκτός ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα»

«Είναι χιλιάδες οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα και είναι δύσκολο να ελεγχθούν καθώς είναι πολύ μικρός ο αριθμός των αστυνομικών που καλούνται να τους ταυτοποιήσουν» λέει στο Open TV ο Άγγελος Αγραφιώτης, σύμβουλος διαχείρισης κινδύνου.

«Για μένα είναι υπαρκτός ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα» προσθέτει.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Κατερινόπουλος, πρώην στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής προσθέτει πως «η χώρα μας είναι μία χώρα διέλευσης τζιχαντιστών. Το θεωρώ απίθανο, δεν τους βολεύει, δεν τους εξυπηρετεί, να χτυπήσουν στη χώρα μας».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr