Home Greek News «ΧΤΥΠΑΝΕ» & πάλι την Καλιφόρνια με όπλα λέιζερ προκαλώντας φωτιές εκεί όπως έκαναν στο ΜΑΤΙ!!!

«ΧΤΥΠΑΝΕ» & πάλι την Καλιφόρνια με όπλα λέιζερ προκαλώντας φωτιές εκεί όπως έκαναν στο ΜΑΤΙ!!!

by _
0 comment 194 views

«ΧΤΥΠΑΝΕ» και πάλι την Καλιφόρνια με…όπλα λέιζερ προκαλώντας έτσι φωτιές εκεί όπως έκαναν στο ΜΑΤΙ και αλλού στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

Οι περιοχές που «χτυπιούνται» έχουν περιέλθει στην κατοχή των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ εδώ και χρόνια!!!


Τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είναι το μοναδικό σάιτ ελληνικό στον κόσμο που σας έχει αποκαλύψει πάρα πολλές φορές εδώ και δύο χρόνια ότι πίσω από όλες αυτές τις μεγάλες πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε διάφορες χώρες του κόσμου (όπως…ΕΛΛΑΔΑ και ΗΠΑ) ΔΕΝ είναι κάνα «πεσμένο καλώδιο» της ΔΕΗ ή / και τέτοιες ΒΛΑΚΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ, όπως η «κλιματική αλλαγή», κτλ., αλλά μια ΠΑΝΥΠΟΥΛΗ ΑΤΖΕΝΤΑ του…Ο.Η.Ε. σε συνεργασία με όλες τις χώρες του κόσμου, για την…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και τη «διάσωση» του πλανήτη από τους «κακούς» ανθρώπους που τον «καταστρέφουν». Το είπε καλύτερα ο Απόστολος Παύλος, ο Θεϊγόρος…

οἵτινες μετήλλαξαν τὴν ἀλήθειαν τοῦ Θεοῦ ἐν τῷ ψεύδει, καὶ ἐσεβάσθησαν καὶ ἐλάτρευσαν τῇ κτίσει παρὰ τὸν κτίσαντα, ὅς ἐστιν εὐλογητὸς εἰς τοὺς αἰῶνας· ἀμήν.

ΑΥΤΑ πράττουν σήμερον οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ που ελέγχουν τον κόσμον τούτον!

Οι περιοχές που «χτυπιούνται» εκεί στον Νομό Σονόμα της Βόρειας Καλιφόρνιας έχουν περιέλθει στην κατοχή των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ εδώ και χρόνια και αυτό το αποδειχνύουμε στα παρακάτω άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για αυτό το θέμα για να καταλάβετε…

ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΙΔΟΥ το ύπουλο σχέδιο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ να καούν μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόμσο όπως…ΑΘΗΝΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες! Αποδείξεις 100%!

Κρύβουν το ρόλο των Αμερικανών στις φωτιές στην Ελλάδα το 2018 ο Τσίπρας κι ο Πάνος Καμμένος;;; – #Μάτι

Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα! #Ατζέντα21

Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!

Μάτι: Ένας χρόνος μετά & ΑΚΟΜΗ συγκαλύπτεται η πραγματική αιτία: Τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ των ΗΠΑ!!!

ΙΔΟΥ ο…ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ κατά της Ελλάδος με τις πυρκαγιές & τα …ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ της Δύσεως!

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο του «ΠΡΩΤΟΘΕΜΑΤΟΣ»…


Πρωτοθέμα: ΗΠΑ: Σαρώνουν τη νότια Καλιφόρνια οι πυρκαγιές


Οι αρχές έδωσαν εντολή προληπτικά σε 50.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους

Οι αρχές στο νότιο τμήμα της Πολιτείας της Καλιφόρνιαςτων ΗΠΑέδωσαν εντολή να απομακρυνθούν προληπτικά από τα σπίτια τους τουλάχιστον 50.000 άνθρωποι, καθώς πυρκαγιέςέχουν ήδη απανθρακώσει χιλιάδες στρέμματα σε διάφορες περιοχές και συνέχιζαν να μαίνονται χθες Πέμπτη.

Σε μια περιοχή με αμπελώνες, βόρεια του Σαν Φρανσίσκο, η φωτιά που βαπτίστηκε «Kincade» από το πυροσβεστικό σώμα — ξέσπασε τη νύχτα της Τετάρτης — επεκτάθηκε κι απανθράκωσε πάνω από 20.000 στρέμματα, ενισχυμένη από ριπές ανέμων ταχύτητας 120 χιλιομέτρων την ώρα και πλέον. Περίπου 500 πυροσβέστες, με τη βοήθεια ελικοπτέρων και αεροσκαφών, κατέβαλαν απεγνωσμένα προσπάθειες να την περιορίσουν, χωρίς να καταφέρουν.

21804485

Δόθηκε εντολή σε 2.000 ανθρώπους να απομακρυνθούν από τη μικρή πόλη Γκάιζερβιλ και αμπελώνες που βρίσκονται στα όριά της, ανάμεσά τους κι έναν που ανήκει στον σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για πολλά οικήματα που καταστράφηκαν από τις φλόγες, αλλά δεν υπήρχε κάποιος επίσημος απολογισμός ως χθες βράδυ.

21805718

«Αν βρίσκεστε στην Γκάιζερβιλ, φύγετε αμέσως», ανέφερε χθες το πρωί το γραφείο του σερίφη στην Κομητεία Σονόμα.

Πολλοί κάτοικοι της πόλης μόλις που πρόφτασαν να μαζέψουν κάποια υπάρχοντά τους πριν καταφθάσουν οι φλόγες. «Νόμιζα ότι οι φλόγες απείχαν τρία χιλιόμετρα, αλλά δεν είχα λογαριάσει τον άνεμο», αφηγήθηκε στους Los Angeles Times ο Ντουάιτ Μόνσον, 68 ετών.

21805725

Αιτία της πυρκαγιάς ήταν βλάβη σε μετασχηματιστή υψηλής τάσης της εταιρείας Pacific Gas and Electric Co (PG&E), σύμφωνα με την εταιρεία και αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος.

Οι αρχές της Πολιτείας της Καλιφόρνιας έχουν κηρύξει κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» και πέραν της «Κίνκεϊντ», εκδηλώθηκαν επίσης αρκετές άλλες πυρκαγιές, ειδικά στο νότο, που ενισχύθηκαν από ισχυρούς ανέμους.

21805733

Μία από αυτές έπληξε τα περίχωρα της πόλης Σάντα Κλαρίτα, βόρεια του Λος Άντζελες, σαρώνοντας 20.000 στρέμματα εκτάσεων με θάμνους μέσα σε μερικές ώρες και απειλώντας σπίτια. Πολλά κτίρια πήραν φωτιά, σύμφωνα με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Στην Καλιφόρνια, που είναι αντιμέτωπη εδώ και χρόνια με ξηρασία, καταγράφονται το τρέχον διάστημα υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι, συνθήκες που ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών.

21805922

Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε σε 180.000 πελάτες στη βόρεια Καλιφόρνια χθες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος σπινθήρες από γραμμές υψηλής τάσης να προκαλέσουν φωτιές όπως είχε συμβεί στην περίπτωση της «Camp Fire», που σάρωσε τον Νοέμβριο του 2018 τη μικρή πόλη Παραντάις, στο βόρειο τμήμα της Πολιτείας, αφήνοντας πίσω της 86 νεκρούς και χιλιάδες εκτοπισμένους.

21805924

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr