Home Greek News Παραστρατιωτικές μονάδες ιδρύει η Άγκυρα στη Θράκη!

Παραστρατιωτικές μονάδες ιδρύει η Άγκυρα στη Θράκη!

by _
0 comment 131 views

Παραστρατιωτικές μονάδες ιδρύει η Άγκυρα στη Θράκη!


20.000 όπλα σε κρύπτες –Ενώ ο ψευδομουφτής στρατολογεί Ρομά

Τι αποκαλύπτει η εφημερίδα Εστία στο δημοσίευμά της:


Πέρασαν τέσσερις ολόκληρες ημέρες από την αποκάλυψη της Εστίας ότι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της γείτονος Τουρκίας σάρωσαν, σκανάρισαν και έκαναν έλεγχο ασφαλείας στις αίθουσες του Δημοτικού Συμβουλίου Αρριανών Ροδόπης, όπου θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο συνέδριο αγροτών σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Τουρκικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο. Ουδείς τόλμησε να αμφισβητήσει την αποκάλυψή μας. Άκρα του τάφου σιωπή. Εκλαμβάνουμε αυτή τη σιωπή και των ελληνικών αρχών και των τουρκικών ως επιβεβαίωση και συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις.

Εάν κάποιοι στην Ελλάδα παίρνουν αψήφιστα τις απειλές και τους χάρτες του υπουργού Αμύνης της Τουρκίας Ακάρ, ο οποίος εμφανίζει στον ελληνικό βορρά τουρκικό έδαφος από τη Θράκη ως τη Μακεδονία, εμείς διαφωνούμε. Τις παίρνουμε στα σοβαρά. Εάν εκχωρείται ο έλεγχος της ασφάλειας σε ελληνικό έδαφος σε τουρκικές υπηρεσίες και αμφισβητείται εμπράκτως η ελληνική κυριαρχία, τότε είμεθα μπροστά σε μια μείζονα μεταβολή.

Οι Τούρκοι μετά τη δημιουργία παράλληλου εκπαιδευτικού συστήματος, παράλληλου χρηματοπιστωτικού συστήματος (τράπεζα Ziraat), παράλληλου συστήματος υγείας –με δικές τους κλινικές- και παράλληλου συνεταιριστικού κινήματος, τώρα σιωπηρά ετοιμάζουν και παράλληλο σύστημα ασφαλείας δίκην πολιτοφυλακής.

Στην πραγματικότητα, εντελώς αθόρυβα, έχουν στήσει ένα τουρκικό κράτος μέσα στο έδαφος του ελληνικού κράτους!

Πρόβες για τη δημιουργία πολιτοφυλακής έχουν καταγραφεί δύο φορές στο παρελθόν. Η πρώτη, όταν κυκλοφόρησαν σε πανηγύρεις νεαροί μουσουλμάνοι με κίτρινα περιβραχιόνια σαν κι αυτά που φορά η τουρκική στρατοχωροφυλακή. Η δεύτερη, όταν το 2014 επιχείρησαν με αίτησή τους στο Πρωτοδικείο Ροδόπης να ιδρύσουν παρακυνηγετικό σύλλογο μόνο για μουσουλμάνους. Ενέργεια ύποπτη αρχής εξαρχής, γιατί άνετα ένας τέτοιος σύλλογος μπορούσε να εξελιχθεί σε ισλαμική πολιτοφυλακή.

Λέγεται ότι τώρα αρκετοί μουσουλμάνοι παρακολουθούν με έξωθεν παρότρυνση μαθήματα πολεμικών τεχνών, ενώ δεν θα αργήσει ο καιρός για την επαναφορά του αιτήματος για αμιγώς μουσουλμανικό κυνηγετικό σύλλογο. Σύμφωνα με απόρρητες εκτιμήσεις, τα όπλα που είναι κρυμμένα στην περιοχή είναι 15-20.000 συνολικώς. Δηλωμένα όμως στους τοπικούς κυνηγετικούς συλλόγους μόνο τα 2.500.

Την ίδια ώρα, η Άγκυρα θέτει σε εφαρμογή ένα ακόμη σχέδιο αμφισβητήσεως ελληνικής κυριαρχίας. Ο ψευδομουφτής Ξάνθης έστειλε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ιμάμη για να ασκήσουν τα θρησκευτικά καθήκοντά τους οι Ρομά της περιοχής. Δείγμα ότι οι Τούρκοι εργάζονται σε όλη την επικράτεια αθόρυβα στρατολογώντας μέσω του Ισλάμ νέους φανατικούς και δημιουργώντας μουσουλμανικές μειονότητες εκτός Θράκης.


ΠΗΓΗ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr