Home Greek News Ο Μέρτενς «ξεπέρασε» τον Μαραντόνα

Ο Μέρτενς «ξεπέρασε» τον Μαραντόνα

by _
0 comment 140 views

Ο Μέρτενς «ξεπέρασε» τον Μαραντόνα

 

Αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή βραδυά στον Ντρις Μέρτενς. Ο Βέλγος επιθετικός της Νάπολι σημείωσε δύο γκολ στην εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Σάλτσμπουργκ για το Champions League, έφθασε τα 116 τέρματα με την φανέλα των «παρτενοπέι» και «ξεπέρασε» τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην δεύτερη θέση όλων των εποχών για τον ιταλικό σύλλογο.

Στην κορυφή των σκόρερ για τους Ναπολιτάνους, βρίσκεται ο Σλοβάκος, Μάρεκ Χάμσικ με 121 γκολ, ενώ κάτω από τους Μαραντόνα (115) και Μέρτενς, βρίσκονται ο Ατίλα Σαλούστρο με 108 και ο Καβάνι με 104 τέρματα.

Πλέον ο Μέρτενς, που κλείνει έξι χρόνια στο ιταλικό Νότο, έχει την ευκαιρία να γράψει Ιστορία, καθώς με έξι γκολ θα γίνει ο καλύτερος γκολτζής της Νάπολι, δεδομένου ότι ο Χάμσικ συνεχίζει την καριέρα του στην Κίνα με τα «χρώματα» της Νταλιάν Γινφάνγκ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω


https://www.astratv.gr/2019/10/24/o-mertens-xeperase-ton-marantona/?fbclid=IwAR0X74T15NP8O969jZx_uc2wT30LqJvPR2RZ7JWGebcVh0nJA6gJ4W8rvak

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr