Home Greek News Τζιχαντιστές σύμμαχοι του Ερντογάν πανηγυρίζουν πάνω από πτώμα Κούρδισσας που έχουν ακρωτηριάσει – Βίντεο με σκληρές εικόνες

Τζιχαντιστές σύμμαχοι του Ερντογάν πανηγυρίζουν πάνω από πτώμα Κούρδισσας που έχουν ακρωτηριάσει – Βίντεο με σκληρές εικόνες

by _
0 comment 129 views

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΖΩΑ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!

Δεν είναι μόνο ο #ΕΡΝΤΟΓΑΝ που φέρει τις ευθύνες για αυτά τα βαρέα εγκλήματα ενάντια στους Κούρδους, αλλά και οι καλοί του…ΣΥΜΜΑΧΟΙ, ο #Τράμπ κι ο… #ΠΟΥΤΙΝ που άφησαν τους Τούρκους και τους Τζιχαντιστές τους να σφάξουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!!! 


New Post: Τζιχαντιστές σύμμαχοι του Ερντογάν πανηγυρίζουν πάνω από πτώμα Κούρδισσας που έχουν ακρωτηριάσει – Βίντεο με σκληρές εικόνες


Τζιχαντιστές μισθοφόροι της Τουρκίας ποδοπατάνε και ακρωτηριάζουν πτώματα στρατιωτίνων των κουρδικών Μονάδων Προστασίας Γυναικών (YPJ) στη βορειοανατολική Συρία.
Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα δημοσιογράφος του Reuters, ο τζιχαντιστής που βιντεοσκοπεί πανηγυρίζει, φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ! Ο Αλλάχ είναι ο Κύριός μου και αυτοί δεν έχουν Κύριο. Αυτή είναι μια από τις πόρνες σας που μας στείλατε».
Τη νεκρή Κούρδισσα ποδοπατάνε Σύροι τζιχαντιστές-συμμαχοι των τουρκικών στρατευμάτων και την ακρωτηριάζουν.
Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δείχνει μια άλλη Κούρδισσα στρατιωτίνα να έχει πιαστεί αιχμάλωτη. Την έχουν καθισμένη στο έδαφος, ενώ ένας ακούγεται να λέει: «Έπιασα αυτή τη γουρούνα αιχμάλωτη».

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr