Home Greek News Ευρωβουλευτής πέταξε τα σοκολατάκια των Τούρκων: «Δεν δέχομαι δώρα από αυτούς που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα των Κούρδων» Το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter

Ευρωβουλευτής πέταξε τα σοκολατάκια των Τούρκων: «Δεν δέχομαι δώρα από αυτούς που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα των Κούρδων» Το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter

by _
0 comment 109 views

Ευρωβουλευτής πέταξε τα σοκολατάκια των Τούρκων: «Δεν δέχομαι δώρα από αυτούς που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα των Κούρδων»

Το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter…


Τα σοκολατάκια που είχαν φέρει για κέρασμα στην ευρωβουλή, Τούρκοι βουλευτές, πέταξε ο Ιταλός ακροδεξιός βουλευτής Άνγκελο Τζιόκα, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην στρατιωτική εισβολή στην Συρία κατά των Κούρδων.

«Δεν δεχόμαστε δώρα από αυτούς που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα των Κούρδων και στηρίζουν την τρομοκρατία», είπε ο Άνγκελο Τζιόκκα που προέρχεται από το κόμμα του ακροδεξιού πολιτικού Ματέο Σαλβίνι, και είναι γνωστός για τις δράσεις του ενάντια στην ΕΕ και στους μετανάστες.

Ο Τζιόκα κατά την γενική συνέλευση ασκώντας κριτική στην στρατιωτική επιχείρηση στην βόρεια Συρία, πήρε τα σοκολατάκια που είχαν φέρει νωρίτερα Τούρκοι βουλευτές και τα πέταξε κάτω.

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής μάλιστα, κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο τουίττερ τις στιγμές κατά τις οποίες πέταξε κάτω το κουτί με τα σοκολατάκια. Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Τζιόκα έβαλε και υπέρτιτλο «Όχι η Τουρκία στην Ευρώπη».


https://crashonline.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr