Χιλή: Βίντεο δείχνει αστυνομικούς να σνιφάρουν κοκαΐνη πριν επιτεθούν


Χιλή: Βίντεο δείχνει αστυνομικούς να σνιφάρουν κοκαΐνη πριν επιτεθούν


Χιλή, Οκτώβριος 2019

Μια κυβέρνηση που μετράει ως τώρα 42 νεκρούς, 12 βιασμένες γυναίκες, 121 αγνοούμενους και χιλιάδες μαρτυρίες βασανιστηρίων.

Χιλή Επεισόδια Μάλιστα τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα στο Σαντιάγο της Χιλής, λόγω των πρόσφατων ανακοινώσεων από πλευράς της άκρως συντηρητικής κυβέρνησης του Πινιέρα. Τα νέα μέτρα αφορούσαν την αύξηση κόστους στο εισιτήριο του μετρό. Επακολούθησαν άγριες συγκρούσεις των διαδηλωτών με την αστυνομία, με αποτέλεσμα η χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να «αμολύσει» τον στρατό στους δρόμους. Στη συνέχεια η ένταση έδειχνε ολοένα να κορυφώνεται με τον αριθμό των νεκρών να έχουν φτάσει τους 15 μέχρι στιγμής.

Χιλή Επεισόδια

Η κοινωνική κρίση που αντιμετωπίζει η Χιλή τώρα, βρίσκεται σε ακραίο σημείο και αρχίζει να θυμίζει τα «μαύρα χρόνια» του Πινοσέτ, καθώς έχουν επιβάλλει και απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τις βραδινές ώρες. Αυτό όμως που όξυνε ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις, ήταν η κυκλοφορία ενός βίντεο, όπου απεικονίζει αστυνομικούς να σνιφάρουν κοκαΐνη, όχι μόνο εν ώρα καθήκοντος, αλλά και πριν επιτεθούν στο άμαχο πλήθος.

Πηγή >> https://www.athensfinest.com/chile-video-deixnei-astinomikous-na-snifaroun-cocaini-prin-epitethoun/?fbclid=IwAR2ldgVns1dujIBsnPrMhnpXZqmhQjNNNTd7rJ1vXE4NVOINVooj-nXiZuk