Home Greek News Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Νέας Καβάλας: «Μας ρήμαξαν τα σπίτια» – Χιλιάδες ΛΑΘΡΟ σε χωριό 50 κατοίκων (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Νέας Καβάλας: «Μας ρήμαξαν τα σπίτια» – Χιλιάδες ΛΑΘΡΟ σε χωριό 50 κατοίκων (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 122 views

Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Νέας Καβάλας: «Μας ρήμαξαν τα σπίτια» – Χιλιάδες ΛΑΘΡΟ σε χωριό 50 κατοίκων (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι μόλις 50 κάτοικοι του χωριού Νέας Καβάλας που είδαν τον τόπο τους να πλημμυρίζει λαθρομετανάστες. «Μπήκαν στα σπίτια και τα έκλεψαν όλα», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής.

Πάνω από δυόμιση χιλιάδες λαθρομετανάστες φιλοξενούνται συνολικά σε περιοχές του δήμου Παιονίας Κιλκίς, όπως προκύπτει από έρευνα του ΑΤΛΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Η έρευνα αποκαλύπτει πτυχές της καθημερινότητας των λιγοστών κατοίκων στη Νέα Καβάλα και το Πολύκαστρο όπου οι ντόπιοι συνυπάρχουν πλέον με όποιον τρόπο μπορούν με τα κύματα των ροών που έρχονται και φεύγουν.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή >> http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Σε-απόγνωση-οι-κάτοικοι-της-Νέας-Καβάλ/?fbclid=IwAR2dSXEkm93asgcqfASuYltrEKjnB232WX3YdZio_8uclwHvUMovCkdWeDw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr