Home Greek News Παγκόσμια πρωτοτυπία: Ελληνικό ραντάρ εντοπίζει μικροσκοπικά Drones (Βίντεο)

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Ελληνικό ραντάρ εντοπίζει μικροσκοπικά Drones (Βίντεο)

by _
0 comment 116 views

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Ελληνικό ραντάρ εντοπίζει μικροσκοπικά Drones (Βίντεο)


Παγκόσμια πρωτοτυπία: Ελληνικό ραντάρ εντοπίζει μικροσκοπικά Drones! Ο τίτλος δεν είναι υπερβολικός όπως θα διαπιστώσετε στο άρθρο που ακολουθεί.

Ένα πολύ σημαντικό θέμα ανέδειξαν οι συνάδελφοι μας, στην ιστοσελίδα militaire.gr.Πρόκειται για το ραντάρ «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» που δημιούργησε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

Εκεί που τα ραντάρ των υπόλοιπων χωρών υστερούν, η Ελλάδα πρωτοτυπεί. Ο «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» εντοπίζει ακόμα και τα μικρότερα Drones (Μη Επανδρωμένα Εναέρια Οχήματα που μπορούν να φέρουν και οπλισμό).

Το ελληνικό ραντάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιτήρηση των συνόρων μας, αλλά και για τον έλεγχο περιοχών στρατηγικού ενδιαφέροντος. Σε μια εποχή που η Άγκυρα κατασκευάζει και εξοπλίζει Drones δικής της κατασκευής, είναι σημαντικό να έχουμε κάποια αντίμετρα.

Μιλάμε για μια απίστευτη ελληνική «ευρεσιτεχνία». Σκεφτείτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε μικροσκοπιά Drones. Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι υπόλοιπες χώρες. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το ραντάρ για την προσωπική μας ασφάλεια και μόνο ή θα μπορούσαμε να το πουλήσουμε στην Σαουδική Αραβία, ώστε να προστατευτεί από τις επιθέσεις με Drones. Θυμάστε τι συνέβη με την επίθεση στην εταιρεία παραγωγής πετρελαίου Aramco.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

photo:eurokinissi

https://www.el.gr/war/ellas/pagkosmia-prototypia-elliniko-ranta/?fbclid=IwAR0RKV4YolHyaCOdg-_KlBldjgbLiyC7k2G6isE7X2tUCCsU1m9sMWKF4os

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr