Home Greek News Ο Καραμανλής πάει να μιλήσει με τις σκοτεινές δυνάμεις στο ΛΟΝΔΙΝΟ που ήταν πίσω από την πτώση του!

Ο Καραμανλής πάει να μιλήσει με τις σκοτεινές δυνάμεις στο ΛΟΝΔΙΝΟ που ήταν πίσω από την πτώση του!

by _
0 comment 248 views

Η πρώτη ομιλία του Καραμανλή μετά από χρόνια θα λάβει χρόνια στο…City του Λονδίνου των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ κτλ.!!!

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Εμείς από τούτο το σάιτ έχουμε γράψει τα χίλια όσα για την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ» που αφορά τις προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης και της CIA και να ρίξουν και να…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ τον κο Κώστα Καραμανλή ενώ ήταν ακόμη πρωθυπουργός της Ελλάδος (2004-2009). Σας έχουμε βγάλει και αναλύσει καλά το επίσημο Πόρισμα που είχε βγάλει το 2015 ο αρμόδιος ανακριτής της όλης υποθέσεως αυτής, κο Δημήτρης Φούκας, που έχει τεκμηριώσει καλά την υπόθεσιν αυτήν που δεν μπορεί να την αμφηβητήσει κανείς! Έχουμε πάει επίσης στα…ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για να καλύψουμε από κοντά την ίδιαν υπόθεσιν, κ.ο.κ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ προκειμένου να μαθευτεί ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγινε εις βάρος του Καραμανλή –και ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!- από πλευράς των…ΠΡΟΔΟΤΩΝ και ΕΧΘΡΩΝ της χώρας, γιατί είναι (1ον) το ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ σαν δημοσιογράφοι (2ον) είναι το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ και (3ον) αφορά το ΠΩΣ και το…ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα είναι σε κρίση εδώ και ΧΡΟΝΙΑ! 

Αλλά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο κο Καραμανλής θα πάει τώρα σε λίγες εβδομάδες από τώρα να επισκεφθεί ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ήταν πίσω από την πολιτική του…ΠΤΩΣΗ!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις δημισιεύσαμε ένα πολύ αποκαλυπτικό άρθρο για το γεγονός πως τα συστημικά σάιτ και ΜΜΕ προσπαθούν ρίξουν στον κο Καραμανλή την ευθύνη για τα…ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!! Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο ««Δολοφονκό χτύπημα» κατά του Κώστα Καραμανλή από τον διεθνή τύπο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ για την ελληνική κρίση. Η “Πυθία” συνεχίζεται!»» για να καταλάβετε.

Για ΟΛΗ, όμως, την αλήθεια περι του Σίτι του Λονδίνου, διαβάστε επίσης το άρθρο μας «Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…».

ΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ???! ΠΟΙΟΣ Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ???!!

Διαβάζουμε τώρα τα εξής για όλα αυτά τόσο από τον κ. Τζίμερο όσο και από το «ΒΗΜΑ»…


– Γαρδούμπα ή Κοκορέτσι? Το δίλημμα στο κατώφλι της 4ης βιομηχανικής επανάστασης

– Υλικά πίτσας και κοινωνικές τάξεις. Γιατί οι φτωχοί προτιμούν το μπέικον?

– Είναι η κοτόσουπα ο νέος πατσάς? Η κοινωνία αγωνιά και διχάζεται.

– Γιατί ο φρέντο συνεχίζει να εκτοπίζει τον παραδοσιακό μας φραπέ? Πολιτική προσέγγιση στις αιτίες και ανάλυση μακροχρόνιων επιπτώσεων.

– Είναι η σιωπή χρυσός? Ανάλυση της αξίας της απραξίας διαχρονικά από τους Χετταίους και τους Ίνκας ως τους Βουδιστές μοναχούς του Μπουτάν του 19ου αιώνα.

Αυτά και άλλα φλέγοντα ζητήματα, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν στο City του Λονδίνου για “τον κόσμο που αλλάζει” όσοι παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν το τελευταίο Πολιτικό Κεφάλαιο της σύγχρονης Ελλάδας.

(του Giorgos Farmakis)


Κώστας Καραμανλής : Ομιλία στο City του Λονδίνου για τον «κόσμο που αλλάζει»

Βασικός ομιλητής σε εκδήλωση στο City του Λονδίνου θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Ο κόσμος αλλάζει»…

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Νοεμβρίου με αφορμή την 35η επέτειο του καθηγητή Κώστα Γραμμένου, με τίτλο «Ο κόσμος αλλάζει».


Πηγή >> https://www.tovima.gr/2019/10/09/politics/kostas-karamanlis-omilia-sto-city-tou-londinou-gia-ton-kosmo-pou-allazei/


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr