Home Greek News Ερντογάν: Στην Κύπρο έμαθαν τι εστί τουρκικό Έθνος (Βίντεο)

Ερντογάν: Στην Κύπρο έμαθαν τι εστί τουρκικό Έθνος (Βίντεο)

by _
0 comment 172 views

Ερντογάν: Στην Κύπρο έμαθαν τι εστί τουρκικό Έθνος (Βίντεο)


Προκαλούν το κοινό αίσθημα οι νέες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου.

Στην προσπάθειά του να πείσει την τουρκική γνώμη για τις επιχειρήσεις στην Συρία, ο Ερντογάν μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τους Κούρδους.

Είπε (μεταξύ άλλων): «Μόλις τελειώσουν οι 120 ώρες θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. θα συντρίψουμε τα κεφάλια των τρομοκρατών και θα συνεχίσουμε».

Σχόλιο: Κυνικός ο Τούρκος πρόεδρος. Δεν τον ενδιαφέρουν οι ζωές που χάνονται. Για αυτόν είναι απλοί αριθμοί.

«Οι υποσχέσεις που μας δόθηκαν δεν τηρούνται, τα σύνορά μας απειλούνται, δεν δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για επιστροφή των Σύρων προσφύγων στα σπίτια τους».

Τι είπε για την μαρτυρική Κύπρο: Όπως έμαθαν τι εστί τουρκικό έθνος στην Κύπρο, στην επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη, στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας, στο Άφριν, θα το μάθουν ξανά».

Σχόλιο: Όλοι γνωρίζουν τι εστί τουρκικό Έθνος. Γενοκτονίες, βιασμοί και εγκλήματα πολέμου γενικότερα. Αυτό ήταν και είναι το τουρκικό Έθνος. Ο Ερντογάν έχει θράσος και μιλά για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο του 74’ και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον σταματήσει μέχρι στιγμής, αφού φρόντισε να συμμαχήσει με τους Ρώσους αλλά και με τους Αμερικανούς.

photo:eurokinissi

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr