Home Greek News Ξαφνική αλλαγή από την Ελλάδα: Τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά για όλους! (Βίντεο)

Ξαφνική αλλαγή από την Ελλάδα: Τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά για όλους! (Βίντεο)

by _
0 comment 183 views

Ξαφνική αλλαγή από την Ελλάδα: Τα σύνορα δεν είναι ανοιχτά για όλους! (Βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. Ο ΚΟΥΚΛΣ ΜΟΛΙΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ…ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ!!! ΟΠΟΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ…ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ….


Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Δεν καλούμε κανένα οικονομικό μετανάστη»

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στον τηλεοπτικό σταθμό open.

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο μεταναστευτικό θέλει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο: «Δεν καλούμε κανένα οικονομικό μετανάστη να έλθει στη χώρα».

Σχόλιο: Η Ελλάδα πλέον δεν έχει ανοιχτά σύνορα όπως παλιότερα. Πλέον δεν καλούμε τους μετανάστες αλλά τους επενδυτές, πράγμα απόλυτα λογικό.

Ο Στ.Πέτσας παρακάτω ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να μειώσει το αφορολόγητο αλλά και τις συντάξεις, όπως πρότεινε ο κ.Τόμσεν: «Δεν θα μειωθούν το αφορολόγητο, ούτε οι συντάξεις»

Σχόλιο: Βλέπουμε μια Ελλάδα που έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση με αποτέλεσμα να υπάρχει ισχυρή πολιτική. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι βλέπουν όφελος οι πολίτες, αφού η κυβέρνηση μπορεί να πει όχι στον κ.Τόμσεν για την μείωση του αφορολόγητου αλλά και τω συντάξεων. Παλιότερα δεν μπορούσε. Τα πράγματα έχουν καλυτερεύσει βέβαια μετά από την λήξη του προγράμματος στήριξης (Μνημόνιο).

Συμπέρασμα: Η Ελλάδα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα στην διαχείριση του μεταναστευτικού. Οι ροές δεν μειώθηκαν αλλά υπάρχει η πολιτική βούληση να μην δημιουργηθεί μια ακόμα χειρότερη κατάσταση. Ανοιχτά σύνορα τέλος, οπότε οι διακινητές θα το σκεφτούν δύο φορές για να μεταφέρουν ανθρώπους. Παράλληλα βλέπουμε ότι δεν θα πληγούν οι πολίτες, από νέες μειώσεις και αυτό είναι σημαντικό για να υπάρχει κοινωνική ευημερία.


Photo:eurokinissi

http://www.el.gr/ellada/refuges/xafniki-allagi-apo-tin-ellada-ta-synor/?fbclid=IwAR1U5mIwdc-lCmflaL71_aniFMXo6qeq5lSOXqaupFVITsQd7gesukirU0U

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr