Home Greek News Αδ. Γεωργιάδης «Η Novartis μπορεί να χρηματίζει πολιτικούς, αλλά σώζει και ζωές» (video)

Αδ. Γεωργιάδης «Η Novartis μπορεί να χρηματίζει πολιτικούς, αλλά σώζει και ζωές» (video)

by _
0 comment 108 views

Άδωνις Γεωργιάδης «Η Novartis μπορεί να χρηματίζει πολιτικούς, αλλά σώζει και ζωές» (video)


Novartis ντοκιμαντέρ: Ατάκες που θα συζητηθούν από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, στο ντοκιμαντέρ Ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis

ντοκιμαντέρ: Το ντοκιμαντέρ που πρόβαλε η ιταλόφωνη κρατική τηλεόραση της Ελβετίας (RSI), παρουσιάζει για πρώτη φορά τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες ενώ σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι ερευνητές δημοσιογράφοι, Μαρία Ροζέλι και Μάρκο Ταλιαμπούε, βρέθηκαν στα άδυτα της Novartis παρουσιάζοντας στο κοινό ένα 80λεπτο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτοντας τη δράση της εταιρείας, διεθνώς αλλά κυρίως στην Ελλάδα που είχε επιλεγεί ως χώρα αναφοράς για τις τιμές των φαρμάκων της παγκοσμίως.

Σε ένα σημείο «παίζουν» δηλώσεις του , ο οποίος αναφέρει: «Εταιρείες σαν τη Novartis μπορεί να χρηματίζουν πολιτικούς ή δεν ξέρω ποιον άλλον, ωστόσο σώζουν και ζωές…».

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ:


https://newsique.gr/ad-georgiadis-i-novartis-mporei-na-chrimatizei-politikous-alla-sozei-kai-zoes-video/?fbclid=IwAR2HTGQWxyjglCQUKKH7_djLyekE0kB2e-MY01iAYsuVyu_1tCZi-Pwh7Ew

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr