Home Greek News Απόλυτη καταστροφή: Ο πόλεμος μεταφέρθηκε στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Απόλυτη καταστροφή: Ο πόλεμος μεταφέρθηκε στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

by _
0 comment 98 views

Απόλυτη καταστροφή: Ο πόλεμος μεταφέρθηκε στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)


Ο πόλεμος της Συρίας μεταφέρθηκε στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης

200 Τούρκοι που διαφωνούν με την τουρκική επέμβαση στην Συρία, έχουν προσαχθεί. Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι η πολιτική της χώρας τους, είναι άδικη απέναντι στον κουρδικό λαό.

Οι αντιφρονούντες έκαναν σχόλια κατά του Ερντογάν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Αυτά τα σχόλια δεν άρεσαν στις αρχές και έτσι κινητοποιήθηκαν.

Από τους 200, οι 24 θα μπούνε σε κελιά. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι. Η Άγκυρα δεν ανέχεται την διαφορετική άποψη. Ο Ερντογάν έχει Ισλαμοποιήσει εντελώς την χώρα την οποία έχει καταστρέψει εντελώς.Η προπαγάνδα της κυβέρνησης, έχει γεμίσει με μίσος ακόμα και τα μυαλά των μικρών παιδιών. Σε αρκετά σχολεία οι μαθητές χαιρετάνε στρατιωτικά κάθε πρωί και με αυτό τον τρόπο δείχνουν την συμπαράστασή τους στον πόλεμο που διεξάγει η χώρα.

Στο στόχαστρο της τουρκικής ηγεσίας μπήκαν και οι ηγέτες ezai Temelli και Pervin Buldan, του Δημοκρατικού κόμματος (HDP), επειδή δήλωσαν ότι η τουρκική εισβολή είναι άδικη. Ο Ερντογάν κατηγορεί το κόμμα ότι έχει διασυνδέσεις με το PKK (Κουρδική οργάνωση με ένοπλα τμήματα). Το Δημοκρατικό κόμμα έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Η τουρκική ηγεσία μέχρι στιγμής κερδίζει στο πεδίο των εντυπώσεων. Οι Τούρκοι που διαφωνούν με τις ζυμώσεις της Άγκυρας στην Συρία, έχουν σταματήσει να μιλάνε. Ο φόβος της φυλάκισης των αντιφρονούντων δεν είναι απλά ορατός αλλά αποτελεί ζωντανή πραγματικότητα.

Σημαντικό όπλο στα χέρια του Ερντογάν είναι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Τα γραπτά στο διαδίκτυο, μένουν.

Πηγή εικόνας: pexels


http://www.el.gr/diethni/kosmos/apolyti-katastrofi-o-polemos-metafer/?fbclid=IwAR2WWmXr4tTCqrTGFd87kyF_3_UEH_ypwotZPL8efO3bjqIRey382EBarkU

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr