Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας θέλει τουρκική την Κύπρο και τη Β. Ελλάδα μέχρι την Κατερίνη


EPILEKTIKA.com: Ο απόλυτος εξευτελισμός – Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας θέλει τουρκική την Κύπρο και τη Β. Ελλάδα μέχρι την Κατερίνη


GreekNewsOnDemand.com: Οι Τούρκοι εποφλαμιούν να κατακτήσουν τις ΙΔΙΕΣ χώρες της Μέσης Ανατολής & αλλού όπως κι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΥΧΑΙΟ;;; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα…

Την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, την Ουγγαρία, το Ναχιτσεβάν, το Πακιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν και τη Μογγολία περιλαμβάνει ο προκλητικός χάρτης που δημοσιεύει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος αναφέρεται σε τουρκικές «Ηνωμένες Πολιτείες».
Στους τρεις χάρτες που δημοσιοποιεί, περιλαμβάνεται (στην Τουρκία) και ολόκληρη η Κύπρος, αλλά και το Αιγαίο, η Θράκη, η Ρόδος, η Θεσσαλονίκη, το Καστελόριζο, κάτι που παραπέμπει προφανώς στο δόγμα του νεο-οθωμανισμού.
Όπως διαλαλεί, το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία ενώνουν τους Τούρκους, μπαίνοντας σε ενιαίο νόμισμα, συγκροτώντας τον «ισλαμικό στρατό» και δημιουργώντας ενότητα σε εμπορικούς και πολιτιστικούς τομείς.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την προκλητική φαντασίωση του Ακάρ, μέρος των τουρκικών Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι και το Πακιστάν και η… Ουγγαρία.
Όλα αυτά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η τουρκική εισβολή στη βόρεια Συρία, αλλά και η κατάφωρη αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ.


Αρχική πηγή 1: Philenews