Αστυνομικοί στη Δράμα πήγαν για έλεγχο σε τροχόσπιτο μεταναστών και δέχθηκαν πυροβολισμούς


Αστυνομικοί στη Δράμα πήγαν για έλεγχο σε τροχόσπιτο μεταναστών και δέχθηκαν πυροβολισμούς


Σκηνές «Άγριας Δύσης» στη Δράμα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr υπήρξε συμπλοκή αστυνομικών με παράτυπους μετανάστες

Οι αστυνομικοί ύστερα από καταγγελία πολίτη, πήγαν να κάνουν έλεγχο σε τροχόσπιτο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο τροχόσπιτο διέμεναν εικοσιεπτά (27) μετανάστες όπου μόλις τους αντιλήφθηκαν άρχισαν να ρίχνουν πυρά κατά των αστυνομικών.

Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά μετά από λίγη ώρα, κοντά στην Αδριανή Δράμας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να «μπλοκάρουν» το «τρελό τροχόσπιτο», με το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας να προχωρά σε 27 συλλήψεις παράτυπων μεταναστών.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 25 άνδρες, 1 γυναίκα, και ένα ανήλικο παιδί. Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που υπηρετούν στη Δράμα κάνουν λόγο για επικίνδυνες καταδιώξεις που πλέον αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Σχεδόν σε κάθε 8ωρη βάρδια εργασίας, ειδικά στις νυχτερινές υπηρεσίες τους, αναγκάζονται να κυνηγούν οχήματα με ακατάλληλα περιπολικά, ενώ όπως λένε οι δράστες, οδηγοί λαθροδιακινητές δεν λογαριάζουν απολύτως τίποτα, ούτε καν τις ανθρώπινες ζωές.

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Διαβάστε όλο το άρθρο https://proklitiko.gr/astynomikoi-sti-drama-pigan-gia-elegcho-se-trochospito-metanaston-kai-dechthikan-pyrovolismoys/ | Proklitiko.gr