Home Greek News Πούτιν με τους δολοφόνους Σαουδάραβες για τη τουρκική εισβολή στη Σύρια: «Κάτι θα κάνουμε, θα δούμε» .ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;!!!

Πούτιν με τους δολοφόνους Σαουδάραβες για τη τουρκική εισβολή στη Σύρια: «Κάτι θα κάνουμε, θα δούμε» .ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;!!!

by _
0 comment 245 views

Πούτιν με τους δολοφόνους Σαουδάραβες για τη τουρκική εισβολή στη Σύρια: «Κάτι θα κάνουμε, θα δούμε». ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ…ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΚΟΝ….ΟΙΩΝΟΝ ΑΥΤΟΥ…


Πούτιν για τουρκική εισβολή στη Σύρια: «Κάτι θα κάνουμε, θα δούμε»

Την πεποίθηση ότι η επιχείρηση που διεξάγει η Τουρκία στη Συρία δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην αρχή της διατήρησης της εδαφικής ακεραιότητας αυτή της χώρας, εξέφρασε ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ.

«Όχι ακριβώς» ήταν η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο οι ενέργειες της Τουρκίας συνάδουν με την αρχή της εδαφικής ακεραιότητας.

Στο ερώτημα τι θα κάνει η Ρωσία σ’ αυτή την κατάσταση, ο Γιούρι Ουσακόφ είπε: «Κάτι θα κάνουμε, θα δούμε», υπενθυμίζοντας ότι στο ζήτημα αυτό έχει ήδη αναφερθεί ο πρόεδρος Πούτιν.

Ο σύμβουλος του προέδρου της Ρωσίας, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με τις οποίες διεξήχθησαν συνομιλίες μεταξύ εκπρόσωπων της Άγκυρας και της Δαμασκού, οι οποίες έλαβαν χώρα στην ρωσική στρατιωτική βάση Χμεϊμίμείπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό το ζήτημα, παρότι και ο ίδιος διάβασε αυτές τις πληροφορίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

https://www.newsbomb.gr/kosmos

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr