Home Greek News Η ΝΔ παραχωρεί κυρίαρχο έδαφος εντός της ελληνικής Επικράτειας στις ΜΚΟ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…!!!

Η ΝΔ παραχωρεί κυρίαρχο έδαφος εντός της ελληνικής Επικράτειας στις ΜΚΟ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…!!!

by _
0 comment 141 views

Η ΝΔ παραχωρεί κυρίαρχο έδαφος εντός της ελληνικής Επικράτειας…

-Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου του σάιτ egerssi.gr

Ωστόσο, επανερχόμενος στην παραχώρηση κυριαρχικών ελληνικών εδαφών μέσω της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου στους βόρειους γείτονες ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ παραχώρησαν το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας μας, επί των ημερών της ΝΔ γίνεται  παραχώρηση κυρίαρχου εδάφους και εντός της ελληνικής Επικράτειας!

Και πώς αλλιώς μπορούν να “μεταφραστούν” τα όσα τραγικά – χωρίς ντροπή – είπε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξη πού έδωσε;

«…έτσι προέκυψαν οι ΜΚΟ, οι οποίες μπήκαν να προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες και τώρα λειτουργούν κατά ένα τρόπο, που δεν είναι και απολύτως γνωστός (;;;). Ως ΥΕΘΑ είμαι υπεύθυνος για τα περιουσιακά στοιχεία της Εθνικής Άμυνας, που είναι τα στρατόπεδα. Υπάρχουν στρατόπεδα στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες (σ.σ. κατά Μητσοτάκη δεν υπάρχει προσφυγικό πρόβλημα, αλλά μεταναστευτικό), δομές φιλοξενίας ή κέντρα υποδοχής, στα οποία γίνονται εργασίες για τις οποίες δεν γνωρίζω τίποτε. Αν ζητήσω να μάθω να πάω να μάθω, θα μου πουν “δεν είναι δική σου δουλειά, είναι θέμα του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως, που εποπτεύει τις ΜΚΟ”. Και εκεί θα έχουμε πρόβλημα»!

Δηλαδή ξεκάθαρα, πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται, ο ΥΕΘΑ της ελληνικής κυβερνήσεως μας λέγει ότι σε χώρο ευθύνης του δεν μπορεί να κάνει κουμάντο και δεν του επιτρέπουν την είσοδο! Μας λέγει ότι στα στρατόπεδα γίνονται εργασίες, αλλοιώνοντας τη μορφή των στρατοπέδων και δεν μπορεί να επέμβει. Μας λέγει ότι τα στρατόπεδα δεν λογίζονται ως ελληνικό έδαφος, αλλά ως διεθνές!

Πάλι καλά που διαπιστώνει ότι υπάρχει πλέον πρόβλημα!

Αλλά εξ όσων φαίνεται, ο κ. Παναγιωτόπουλος και η κυβέρνησή του στο σύνολό της, παραδέχονται ότι παραχώρησαν ελληνικό έδαφος εντός της ελληνικής Επικράτειας και αδυνατούν να κάνουν κάτι!

Μα καλά, ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν ντράπηκε να κάνει αυτές τις επαίσχυντες διαπιστώσεις και δεν δήλωσε αμέσως την παραίτησή του;

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε γι΄ αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις και τον κρατάει ακόμη στη θέση του; Εκτός και εάν είναι κοινή γραμμή η παραχώρηση όλης – τελικά – της Ελλάδος σε ξένα χέρια!

Οφείλει πρώτος από όλους ο Πρωθυπουργός να δώσει πιστικιές εξηγήσεις και να μας διαβεβαιώσει, ότι αυτές οι ντροπιαστικές τοποθετήσεις του ΥΕΘΑ έγιναν σε παραζάλη του! Έγιναν σε κάποια φάση που είχε υποστεί προσωρινή παράκρουση!

Διαφορετικά…

Πηγή >> http://egerssi.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b7%ce%bb%cf%85%ce%b4%ce%b5%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%cf%89%ce%bd/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr