Home Greek News Ανακοίνωσε κυρώσεις κατά της Τουρκίας ο Τραμπ

Ανακοίνωσε κυρώσεις κατά της Τουρκίας ο Τραμπ

by _
0 comment 299 views

Ανακοίνωσε κυρώσεις κατά της Τουρκίας ο Τραμπ

Newsroom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!


Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει σε δήλωση που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος θα υπογράψει σύντομα ένα εκτελεστικό διάταγμα για την επιβολή κυρώσεων στην Άγκυρα.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι τερματίζει τις εμπορικές διαπραγματεύσεις με την τουρκική πλευρά και, παράλληλα, ανήγγειλε αύξηση έως και 50% στους αμερικανικούς δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα από την Τουρκία.

«Θα εκδόσω σύντομα ένα Εκτελεστικό Διάταγμα με το οποίο θα εγκρίνω την επιβολή κυρώσεων κατά τωρινών και παρελθοντικών αξιωματούχων της τουρκικής κυβέρνησης και κατά όποιον ατόμων συμβάλουν στις αποσταθεροποιητικές κινήσεις της Τουρκίας στην βορειοανατολική Συρία. Οι δασμοί στον χάλυβα θα αυξηθούν στο 50%, το επίπεδο στο οποίο ήταν πριν από την μείωση του Μαΐου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταματήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις, που γίνονται από το υπουργείο Εμπορίου, για μία συμφωνία ύψους 100 εκατομμύριων δολαρίων με την Τουρκία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τραμπ.


https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/193904/anakoinose-kyroseis-kata-tis-toyrkias-o-tramp?fbclid=IwAR1LkmuEYpUXa7szwfZqMBHum0GlGnW8Jo5EvOL7F-Lq0xNS9Rz-fi7GZ6I

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr