Home Greek News Ο Αρμένιος Πατριάρχης στηρίζει τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του τουρκικού στρατού, όπως κι ο Βαρθολομαίος

Ο Αρμένιος Πατριάρχης στηρίζει τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του τουρκικού στρατού, όπως κι ο Βαρθολομαίος

by _
0 comment 281 views

Ο Αρμένιος Πατριάρχης στηρίζει τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του τουρκικού στρατού, όπως κι ο Βαρθολομαίος που, απ᾽ό,τι φαίνεται, δεν θέλει να…ΑΝΑΣΚΟΛΠΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ»

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Δείτε τους «καλούς» Τούρκους συμμάχους του Τράμπ να…ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ στη Βόρεια Συρία!!!» για να καταλάβετε ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ υποστηρίζει τόσο ο Αρμένιος Πατριάρχης οσο και ο…ΒΟΘΡΟλομαίος….


Ο Αρμένιος Πατριάρχης στηρίζει τον τουρκικό στρατό

Ούτε λέξη συμπάθειας για τους Κούρδους από τον Αρμένιο Πατριάρχη ο οποίος… προσεύχεται για την επιτυχία των τουρκικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία…


To Αρμένικο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία.

Ο Αρμένιος Πατριάρχης μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή στους δημοσιογράφους παρουσιάστηκε βασιλικότερος του βασιλέως μιλώντας με θέρμη για την προσπάθεια του τουρκικού στρατού.

Προσευχόμαστε έτσι ώστε η επιχείρηση, που στοχεύει να τερματίσει την τρομοκρατία και να διασφαλίσει τα σύνορα, θα εγκαθιδρύσει την ειρήνη. Η ανασφάλεια στην περιοχή μας έχει ανησυχήσει βαθιά” τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν έμεινε όμως εκεί καθώς συνεχίζοντας είπε:”Δυστυχώς δεν είναι πάντα εφικτό να εδραιωθεί η ειρήνη χωρίς πόλεμο. Ο Θεός ας προστατεύσει τη χώρα μας και ας δείξει το έλεός του.

“Προσευχόμαστε” ολοκλήρωσε” και για τους Σύριος που τόσα χρόνια βασανίστηκαν και καταπιέστηκαν από την τρομοκρατία και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους”.


https://dialogos.com.cy/o-armenios-patriarchis-stirizei-ton-toyrkiko-strato/?fbclid=IwAR1iu9UQRtr5iz798pNSD-G3VsjyBTxjS3AfzgSl3gIKsuj_1tohKx4yxQw#

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr