Home Greek News Δείτε τους «καλούς» Τούρκους συμμάχους του Τράμπ να…ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ στη Βόρεια Συρία!!!

Δείτε τους «καλούς» Τούρκους συμμάχους του Τράμπ να…ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ στη Βόρεια Συρία!!!

by _
0 comment 184 views

Δείτε τους «καλούς» Τούρκους συμμάχους του Τράμπ να…ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ στη Βόρεια Συρία!!!

ΓΕΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ο Λευκός Οίκος….ΑΝΟΧΗΣ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ποιά η διαφορά μεταξύ Τούρκων & ISIS;; ΚΑΜΙΑ, μιας και από τα ίδια…ΣΚ@Τ@ είναι φτιαγμένοι και οι δύο και το ακόλουθο βίντεο αποδειχνύει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.  Οι…ΤΟΥΡΚΟΙ στρατιώτες/τζιχαντιστές λένε ο ένας στον άλλο να μην χρησιμοποιούν το WhatsApp και να μεταφέρουν αυτό το βίντεο από συσκευή σε συσκευή μέσω Bluetooth για να κρύψουν τα εγκλήματά τους.

Διαβάστε επίσης το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο «Με το μέρος του τουρκικού στρατού στη Βόρεια Συρία ο… ISIS!!! Σε πλήρη συνεργασία με τους Τζιχαντιστές ο Ερντογάν!!!» (που το ανέβασαν κι άλλα σάιτ, όπως το egerssi.gr) για περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι Τούρκοι —και ο…ΤΡΑΜΠ εδώ που τα λέμε– ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!! Όμως μην σας εκπλήσσει αυτό, αφού οι βρωμο-Τούρκοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δολοφονούν ακόμη και…γυναικόπαιδα. Αυτά τα κάνει KAI ο….ISIS.

«Κύριε» Ερντογάν είστε σίγουρος όταν τους του ISIS τους “κινηγάτε” ;;; 


-Source: The state of Turkey uncensored

A shocking video footage shows soldiers of Turkish army behead Kurdish fighters.

The soldiers are telling each other not to use WhatsApp and only transfer this video from device to device via Bluetooth to hide their crimes.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr