Home Greek News Φιλάνθρωπος Ορθόδοξος παπάς κατηγορείται για βιασμό 8 παιδιών. Μήπως κι ο ίδιος ο….ΠΟΥΤΙΝ;;;

Φιλάνθρωπος Ορθόδοξος παπάς κατηγορείται για βιασμό 8 παιδιών. Μήπως κι ο ίδιος ο….ΠΟΥΤΙΝ;;;

by _
0 comment 233 views

Φιλάνθρωπος Ορθόδοξος παπάς κατηγορείται για βιασμό 8 παιδιών

[Είχε υιοθετήσει 70 παιδιά, μαζί με τα εννιά δικά του]


ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ….


του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ένα ακόμη (πολλαπλό κι αυτό)κρούσμα του άτυπου εθίμου της ιερής παιδεραστίας, που αποκαλύφθηκε με αδικαιολόγητη καθυστέρηση, αφού ο ρασοφόρος δράστης είχε δείξει από χρόνια προκλητική δημόσια παραβατικότητα. Ο Ρώσος παπάς Νικόλαος Stremsky («Russian Priest Who Adopted 70 Children Charged…», 26.9.2019, που είχε πολεμήσει στο Αφγανιστάν και ο οποίος θεωρείτο ο πατέρας της μεγαλύτερης οικογένειας της χώρας με 79 παιδιά, από τα οποία τα 70 ήταν υιοθετημένα, συνελήφθη και προφυλακίστηκε στο Ορενμπούργκ, μια πόλη στα Νότια Ουράλια, κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση οκτώ από αυτά «Priest accused of raping his children», 27.9.2019).

Ασφαλώς τίθεται άμεσα το ερώτημα πως του επέτρεψαν να υιοθετήσει 70 παιδιά, αλλά νομίζω πως η απάντηση είναι εύκολη, μιλάμε για την Ρωσία του κοσμικού μεγαλομανή εξουσιαστή πατριάρχη Κύριλλου, που ζει μέσα σε πραγματικό ανάκτορο με πισίνα («Έξυπνο σπίτι» για τον Πατριάρχη Μόσχας με μπιλιάρδο…Στα 4.3 εκατ. δολλάρια το κόστος») και του πρώην πράκτορα της Κα γκε μπε Πούτιν (στη φωτ. με τον παιδεραστή  παπά στη Βηθλεέμ, το 2012), ενός δημόσιου μοιχού κατά τις χριστιανικές αντιλήψεις, σκληρού διώκτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τόσο ευσεβή που οι πολιτικοί του αντίπαλοι βρίσκονται δολοφονημένοι, χάριτι θεία, ο οποίος στην Ελλάδα εκπροσωπείτο, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον,  από τη Χ.Α. και από τον συναγωνιστή της προσφυγοφάγου Ραχήλ Μακρή Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ένα δεύτερο, αφελέστατο ερώτημα, είναι που έβρισκε τα λεφτά να μεγαλώσει τα 79 παιδιά του. Η προφανής απάντηση είναι πως στην Ορθόδοξη φιλανθρωπική βιομηχανία, οι «ευεργετούμενοι» είναι τα μέσα και όχι ο σκοπός.

Ο παπάς ήταν σεσημασμένο αλήτικο υποκείμενο. Μόνο το 2015 του είχαν επιβληθεί 10 πρόστιμα τροχαίων παραβάσεων υπερβολικής ταχύτητας («Russian priest arrested on pedophilia charges», 26.09.2019 )Οι ανταποκρίσεις περιγράφουν μια παλιότερη σύλληψή του από την Αστυνομία (φωτ.4) ως μεθυσμένου οδηγού που έτρεχε φορώντας πολιτικά ρούχα, οδηγώντας μια μεγάλη πολυτελή Μερσεντές (φωτ.3).



Αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και η υπόθεσή του όλως παραδόξως (δηλαδή καθόλου, αφού για τη Ρωσία μιλάμε) έμεινε χωρίς συνέπειες. Ούτε η Εκκλησία ούτε η Πολιτεία τον τιμώρησαν έστω προσχηματικά και οι πιστοί δεν διαμαρτυρήθηκαν. Θεωρήθηκε φυσιολογικό ένας μεθύστακας υποψήφιος δολοφόνος να έχει υιοθετήσει 70 παιδάκια. Μάλιστα ο βδελυρός παπάς είχε βραβευτεί από την κυβέρνηση Πούτιν με το βραβείο της «Χρυσής καρδιάς» («Moscow investigators to probe pedophilia»-26.9.2019).

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
Α. «Ποια ήταν η φιλανθρωπική οργάνωση του Ρώσου παιδεραστή παπά, που κατασκήνωσε στην Κω;». Ο παπάς και ποδοσφαιριστής Γκλεμπ Γκροζόφσκι: «…Σε  14 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας Ρώσος ιερέας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών σε καλοκαιρινές χριστιανικές κατασκηνώσεις στη Ρωσία και την Ελλάδα…» («Πρώτο Θέμα», 17/01/2018).

Β. «Ρώσος ιερέας καταδικάστηκε για 46 (είχε κατηγορηθεί για 87) βιασμούς ανηλίκων». Ο αρχιμανδρίτης Μελέτιος Tkachenko, διευθυντής ενός ορθόδοξου γυμνασίου.

Γ. “Police investigate child torture scandal at convent school”, «Η αστυνομία διερευνά σκάνδαλο βασανιστηρίων παιδιών σε σχολείο γυναικείας μονής». “…Οι μαθητές της σχολής δήλωσαν στους ανακριτές ότι υποχρεώνονταν να εργαστούν στον αγρό 18 ώρες την ημέρα και να διαβάσουν τους ψαλμούς δυνατά μέχρι τις 2 π.μ., ότι ήταν κλειδωμένοι και δεν τους έδιναν τίποτα παρά ψωμί και νερό για 16 ημέρες…όταν η 16χρονη Βαλεντίνα Perova δραπέτευσε από το οικοτροφείο Svyato-Bogolyubovsky και έγινε η πρώτη που ανέφερε την σκληρή του πειθαρχία, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου αρνήθηκαν να ξεκινήσουν μια έρευνα για τις δραστηριότητες του σχολείου. Σύμφωνα με τον Περόβα, τα παιδιά στο μοναστήρι διδάσκονταν ότι ένας από τους μαθητές του σχολείου θα γινόταν ο επόμενος τσάρος της Ρωσίας όταν αποκατασταθεί η μοναρχία στη χώρα…»


https://roides.wordpress.com/2019/10/07/7oct19/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr