Home Greek News Χάνουν το μοναδικό τους σπίτι 20.000 φτωχοί & μικρομεσαίοι δανειολήπτες. Μαντέψτε σε…ΠΟΙΟΥΣ θα πάνε

Χάνουν το μοναδικό τους σπίτι 20.000 φτωχοί & μικρομεσαίοι δανειολήπτες. Μαντέψτε σε…ΠΟΙΟΥΣ θα πάνε

by _
0 comment 109 views

Χάνουν το μοναδικό τους σπίτι 20.000 φτωχοί & μικρομεσαίοι δανειολήπτες. Μαντέψτε σε…ΠΟΙΟΥΣ θα πάνε…


Οι συμμορίτες εντός Ελλάδας(και οχι “ξένοι” τραπεζικοί Γύπες που λένε κάτι κοιμισμένοι) που έχουν υφαρπάσει έναντι πινακίου φακής τις Ελληνικές τράπεζες, προωθούν την κατάσχεση 20.000 πρώτων κατοικιών μικρής αξίας μεταξύ 40.000-80.000 ευρώ.

Ο πήχης της αξίας των ακινήτων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό, καθώς αποτελούν εγγύηση σε προβληματικά στεγαστικά δάνεια, έχει ήδη χαμηλώσει και κινείται κάτω από τις 50.000 ευρώ.Οι πλειστηριασμοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να «πάρουν φωτιά», ανεξαρτήτως αξίας των ακινήτων αλλά και του ύψους του δανείου, από τον Ιανουάριο.

Τα κατοχικά ΜΜΕ που ανήκουν στους “γνωστούς” επανδρωμένες με ορδές ελληνόφωνων που εμφανίζονται ως ειδικοί επι πάντως,δημοσιογράφοι ψευδό-“επιστήμονες” κτλ κτλ, και δήθεν έγκυροι και σοβαροφανείς, να εκτελούν εντολές ακόμα και για να κάνουν κακό χωρίς να έχουν ίχνος από τύψεις ούτε ένοχες φαντάσου τι γίνεται εκτός ίντερνετ!, και αυτοί θεωρούνται έγκυροι(!)από τον όχλο, κρύβουν την είδηση ή την σερβίρουν στα μαλακά, περιτυλίγοντάς την με διάφορες παραπλανητικές πληροφορίες ώστε να υποβαθμίσουν την ουσία.

Το γεγονός δηλ. ότι, η ευρω-ασυδοσία φτάνει στο σημείο να κατάσχει ακόμα και πρώτες κατοικίες ελάχιστης αξίας, που προφανώς αφορούν φτωχά ή μικρομεσαία στρώματα του πληθυσμού και όχι μεγαλοϊδιοκτήτες ή συστημικούς κακοπληρωτές.

Ενδιαφέρον είναι να μάθουμε αν μέσα στους 20.000 μικρο-ιδιοκτήτες που πρόκειται να χάσουν το μοναδικό τους σπίτι, υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στη χώρα μας . Αν αυτό ισχύει, τότε η χώρα μας είναι καταδικασμένη. Πηγή: odosdrachmis.gr

Αυτά γίνονται σε μια χώρα που δείκτης νοημοσύνης της μάζας ειναι οριακός στην πλειοψηφία της, βεβαία πολλοι ελληνόφωνοι ειναι για φάπες γιατί εκτός από μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης ειναι και αδίσταχτοι αυτά πάνε πακέτο,από το 90 τους έβλεπες να παίρνουν δάνεια ακόμα και για διακοπές, με το ίντερνετ διαπιστωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα ειναι ένα μάτσο δογματικοί ηλίθιοι που νομίζουν ότι ειναι και απόγονοι αρχαίων!

Χρειάστηκαν μόλις 2 χρονιά για να βρεις ποιοι έκαναν την Ελλάδα έτσι και την κοινωνία,αφού με το ίντερνετ τους βλέπεις! άλλα ο Ελληνάρας δεν βλέπει τίποτα! διαβάζει και τις “έγκυρες πήγες” τους, που θα είχαν κλείσει αν δούλευε ο νόμος για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αυτοί οι κοιμισμένοι οχι μονο δεν καταλαβαίνουν καν ποιους διαβάζουν, αλλα έχουν κάνει και δεδομένα τα ψέμματα τους. Άσε που 40 χρονιά ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους πους τους χαϊδεύουν τα αυτιά, οι άλλοι ειναι φασίστες!

Πηγή >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/10/xanoun-to-monadiko-tous-spiti-20-000-ftwxoi-kai-mikromesaioi.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr