Home Greek News Τὸ εἴπᾳμεν πολλὲς φορὲς, τὸ θέμα εἶναι μεγάλο. Ὑπᾴρχει πάνω εἰς τὴν Γῇν καὶ ἕνα μέρος…ΆΛΛΟ!

Τὸ εἴπᾳμεν πολλὲς φορὲς, τὸ θέμα εἶναι μεγάλο. Ὑπᾴρχει πάνω εἰς τὴν Γῇν καὶ ἕνα μέρος…ΆΛΛΟ!

by _
0 comment 234 views

Τὸ εἴπᾳμεν πολλὲς φορὲς, τὸ θέμα εἶναι μεγάλο. Ὑπᾴρχει πάνω εἰς τὴν Γῇν καὶ ἕνα μέρος…ΆΛΛΟ!!!

Η λέξις extraterrestrial (εξωγήινος) σημαίνει ότι υπάρχει…ΕΞΤΡΑ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΗ εκεί έξω!!! More land!!! Αυτό είναι η σωστή ετυμολογική ανάλυσις της λέξεως. Δηλαδή, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι υπάρχουν κάποια όντα που βρίσκονται κάπου στο…«διάστημα» μιας το «διάστημα»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της ίδιας λέξεως στα Ελληνικά. Ήτοι, το εξωγήινος προέρχεται από το «έξω» και «γη». Αλλά…ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΓΗ ΜΙΛΑΜΕ???….στρογγυλή ή…ΕΠΙΠΕΔΗ??? Η παρακάτω εικόνα θα μας βοηθήσει λίγο σε αυτό για να καταλάβουμε. Μιλάμε για έναν χάρτη που φυλάσσεται στην βιβλιοθήκη του Κογκρεσου των ΗΠΑ εδώ και 100+ χρόνια και που πρωτοέφτιαξαν πολλοί λαοί πριν από 1.000 χρόνια και κάτι!!!

Σύμφωνα με την ίδιαν NASA, ζούμε σε ένα ΚΛΕΙΣΤΟ, ΓΑΙΟΔΑΙΤΙΚΟ, ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΗ….ΜΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!! ΝΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! Και αυτά μπορείτε να τα βρείτε εξετάζοντας πολλά αποχαρακτηρισμένα πλέον έγγραφα της ίδιας όπου αναφέρονται σε όλα αυτά. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Διαβάστε επίσης τα ακόλουθα για περισσότερα….

Εν ολίγοις, η λέξις extraterrestrial (εξωγήινος) σημαίνει ότι υπάρχουν μερικά…ΆΛΛΑ ΕΙΔΗ ΟΝΤΩΝ που ζούν έξω από τους Τροπικούς της δικιάς μας επίπεδης γης σε μια αχανή όπου περιοχή υπάρχουν…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, εδάφη, δηλαδή, που ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με τα δικά μας!!!

Αυτά πάλι ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, αλλά μεγάλοι Αμερικανοί αξιωματούχοι εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες, όπως ο μεγάλος Ναύαρχος Richard E. Byrd. Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «ΙΔΟΥ η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ των αιώνων της Συνθήκης της Ανταρκτικής που αποκρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ! ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ σε αυτήν κι η ΕΛΛΑΔΑ!» για περισσότερα.


Τὸ εἴπᾳμεν πολλὲς φορὲς, τὸ θέμα εἶναι μεγάλο. Ὑπᾴρχει πάνω εἰς τὴν Γῇν καὶ ἕνα μέρος ἄλλο. Κτίσις Ἑτέρα λέγεται, ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ξέρουν καὶ κᾴπχοιες φορὲς τὴν Γνῴση τους, σὲ μᾶς, τὴν μεταφέρουν.

ΥΓ. Κι ἔχει κοπεῖ ἡ ἀνάσα στὴν πρόστυχην τὴν Nasa. Ὁλὲ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr