Home Greek News Προσκύνησε κι ο….ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ τον διεθνή Εβραϊσμό!!!! Φίλος είναι των ίδιων που είναι πίσω από τους ΛΑΘΡΟ.!!!

Προσκύνησε κι ο….ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ τον διεθνή Εβραϊσμό!!!! Φίλος είναι των ίδιων που είναι πίσω από τους ΛΑΘΡΟ.!!!

by _
0 comment 442 views

Προσκύνησε κι ο….ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ τον διεθνή Εβραϊσμό!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΕΒΡΑΙΟ-ΔΟΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΔΗΘΕΝ «ΛΑΘΡΟ-ΦΑΓΟΣ»….!!!

Όμως, ΠΩΣ μα ΠΩΣ μπορεί ο Σαλβίνι να είναι φίλος των ανθρώπων που είναι…ΠΙΣΩ από τη διεθνή ΛΑΘΡΟ-μετανάστευση;;; Αν θέλει, δηλαδή, να «χτυπάει» αυτό το πρόβλημα στη ρίζα του, τότε θα έπρεπε να «χτυπάει» τους…ΠεριΟΥΣΤιους γιατί είναι ΑΥΤΟΙ που διεγείρουν όλες αυτές τις ορδές ΛΑΘΡΟ να εισβάλλουν στην Ευρώπη, όπως στην Ελλάδα και την…ΙΤΑΛΙΑ. Έτσι δεν είναι… ΚΥΡΙΕ ΣΑΛΒΙΝΙ;;;

Αυτό όμως…ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΛΒΑΝΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Πήγε όμως ο ίδιος στο Ισραήλ (δείτε εδώ) τον Δεκ. του 2018 μετά από της μεγάλη κατακραυγή των….ΕΒΡΑΙΩΝ της Ιταλίας για τις «ακραίες» απόψεις του για τους μετανάστες κτλ.!!! Πήγε δηλασή να τους…ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ γιατί ξέρει ότι οι Εβραίοι είναι ΥΠΕΡ των «δικαιωμάτων» (σχήμα οξύμωρον μεγάλο, το ξέρω) των…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο ακόλουθο βίντεο του Ορθόδοξου αδελφού Nathanael Kapner, μαθαίνουμε την αλήθεια για αυτό το λέγεται στον Ισραήλ «ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ».  Αυτή η «προσευχούλα» που κάνουν όλοι όταν πάνε να…ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ στους Εβραίους του Ισραήλ για λόγους ευνόητους, δεν είναι τίποτα άλλο εκτός απο μια…ΣΑΤΑΝΙΚΗ, ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ που αποτελεί μια…ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ που γίνεται μεταξύ του ενος που «προσεύχεται» και της…ΘΗΛΥΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΗΣ…ΣΕΚΙΝΆ!!!  Εξ ού και οι περίεργες κινήσεις των Εβραίων όταν πάνε εκεί να προσευχηθούν…ή μάλλον να…Γ*Μ*Θ**Ν…να ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ με αυτήν.  Με συγχωρείτε για την έκφραση αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, αλλά ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !!!

Η δε ΣΕΚΙΝΑ δεν είναι άλλο απο την θηλυκή πλευρά του ίδιου του…Σ-Α-Τ-Α-Ν-Α…!!!  Αυτή η πράξη που κάνουν στο Τείχος των Δακρύων ονομάζεται Dovening που δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια πνευματική πράξη της συνουσίας με τη Σεκινά. Και γιατί το κάνουν αυτό??? Το κάνουν προκειμένου να γεννήσουν μιαν ερωτική ένωση με τoν Ein Sof  που είναι η αρσενική καμπαλιστική εκπόρευση του ψεύτικου θεού τους!!!

Και ο ΚΑΘΕ παγκόσμιος ηγέτης που πάει στον Ισραήλ για να κάνει κι αυτός τις «προσευχούλες» του εκεί, περνάει κι αυτός δια μέσου αυτής της ιεροτελεστίας προκειμένου να πάρει την ευλογία των Εβραίων να κυβερνήσει τη χώρα του!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Οι Εβραίοι έχουν παραδεχτεί διαχρονικά ότι αυτό είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και τούτο μάλιστα μέσα απο τα δικά τους θρησκευτικά βιβλία όπως το σατανικής εμπνεύσεως Ζοχάρ.

Αν θέλετε περαιτέρω αποδείξεις για όλ΄αυτά, ακούστε τι λέει ο κ. Texe Marrs, ο εγνωμένης αξίας λόγιος και συγγραφέας απο τη πολιτεία Τέξας όπου τα εξηγεί ΟΛΑ!

Texe Marrs on Ein-Sof, god of the Kabbalah

Δείτε τώρα το επόμενο βίντεο για να μάθετε την αλήθεια για αυτόν τον «θαυμάσιο» τείχο «προσευχής». Μετά δείτε το δεύτερο βίντεο κατώ απο αυτό όπου ο κι….ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ…ΤΕΙΧΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ!!!  ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

SATAN At The Wailing Wall?? Is This TRUTH about Jews? Brother Nathanael Foundation 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΕΙΧΟΣ…ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ!!!

Putin talks about Wailing Wall in Jerusalem 

Υπάρχουν όμως ορισμένοι στην Ιερουσλήμ που το τείχος αυτό το θεωρούν ένα…ΣΚΟΥΠΙΔΙ…

Όσο τώρα για το προσκήνημα που έκανε κι ο μεγάλος «λαθρο-φάγος»…ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ, ΟΥΔΕΝ ΚΑΙΝΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΕΙΣ  ΤΗΝ ΓΗΝ ΤΗΣ…ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ!!!

Ο Σαλβίνι είναι…ΜΑΣΟΝΟΣ και κοροϊδεύει ΠΟΛΛΟΥΣ με την δήθεν «σκληρή» στάση του απέναντι στους λαθρο-μετανάστες στην Ιταλία, κτλ., γιατί το μεγάλο παιχνίδι ή σκακιέρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων ΠΑΝΤΟΤΕ απαιτεί ΔΥΟ, τουλάχιστον, «αντικρουόμενες πλευρές» που είναι τάχα μου σε «κόντρα» η μια με την αλλή, για την προώθηση της ψευτο-ατζέντας της ελίτ εις βάρος ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Οι νικητές των Ευρωεκλογών Σαλβίνι και Λε Πέν και…ΜΑΣΟΝΟΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και ΜΟΣΑΝΤ!!!» για περισσότερα.

Δείτε τώρα τον Σαλβίνι…ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, προσκυνόμενος και αυτός, τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ και ακούγοντας τις οδηγίες του από τον…ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ!!! Ακούστε τον κ Σαλβίνι να αποκαλεί τους Παλαιστίνιους….«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» για το χατίρι του βρώμο-Νετανγιάχου!! Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση εδώ είναι το γεγονός πως ούτε ο Σαλβίνι ούτε ο Νετανγιάχου αποδέχονται πρόσφυγες ή / και μετανάστες στις χώρες τους…

Μιλάμε για τούς ΙΔΙΟΥΣ Ισραηλινούς που απο τη μια, ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ στη χώρα τους μετανάστες, ιδιαίτερα…ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ (δείτε το πρώτο παρακάτω βίντεο), και που απο την άλλη, προωθούν την…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ…ΛΕΥΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ κτλ…

Στο δε δεύτερο βίντεο, παρατηρούμε ΑΝΑΥΔΟΙ για το πως οι Εβραίοι προωθούν όλες αυτές τις ορδές ΛΑΘΡΟ, κτλ. Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι οι περισσότερες ΜΚΟ στην Ελλάδα και αλλού «τρέχονται» από…ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΑ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

ΆΡΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΣΑΝ…ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΙΚΟ ΚΡΟΙΟ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ;;; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΆΖΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΩ ΕΔΩ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΚΤΛ…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr