Home Greek News Συνελήφθησαν Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος

Συνελήφθησαν Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος

by _
0 comment 166 views

Συνελήφθησαν Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν


Τρεις αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν σε τμήμα Αλλοδαπών της Αττικής συνελήφθησαν από στελέχη της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων κατηγορούμενοι για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» τα τρία στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στον εκβιασμό ενός επιχειρηματία, ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης στα Μέγαρα.

Οι συλληφθέντες αστυνομικοί φέρονται να ζήτησαν από τον επιχειρηματία 10.000 ευρώ προκειμένου με τη μεσολάβησή τους να μειωθεί πρόστιμο που του είχε επιβληθεί επειδή -όπως τον κατηγόρησαν- απασχολούσε στην επιχείρησή του αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά.

Ο επιχειρηματίας αφού κατήγγειλε τον εκβιασμό στις Εσωτερικές Υποθέσεις έδωσε 3.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον έναν από τους αστυνομικούς.

Η δοσοληψία έγινε υπό την επιτήρηση των «Αδιάφθορων» που προχώρησαν στη σύλληψη του αξιωματικού, ο οποίος τυγχάνει διοικητής του τμήματος Αλλοδαπών.

Ρόλος συνεργών αποδίδεται στους άλλους δύο συναδέλφους του, που υπηρετούν στο ίδιο τμήμα. Και οι τρεις κρατούνται με εντολή εισαγγελέα.

Πηγή:  kathimerini.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr