Home Greek News «Δολοφονκό χτύπημα» κατά του Κώστα Καραμανλή από τον διεθνή τύπο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ για την ελληνική κρίση. Η “Πυθία” συνεχίζεται!

«Δολοφονκό χτύπημα» κατά του Κώστα Καραμανλή από τον διεθνή τύπο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ για την ελληνική κρίση. Η “Πυθία” συνεχίζεται!

by _
0 comment 333 views

Δημοσίευμα-«Δολοφονκό χτύπημα» κατά του Κώστα Καραμανλή από τον διεθνή τύπο των ΡΟΤΣΙΛΝΤγια την ελληνική κρίση!!! Η “Πυθία” συνεχίζεται!!!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…ΠΡΑΚΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;;;

ΠΟΙΕΣ όμως είναι πηγές αυτών των πρόσφατων δημοσιευμάτων που «βάλλουν» κατά του Καραμανλή;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με το ακόλουθο βίντεο του Associated Press (AP) από το 2004, όπου βλέπουμε έναν παμπόνηρο Τζόρτζ Μπούς τον Νεότερο να συναντιέται δημόσια με τον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Προσέξτε το χαμόγελο το..ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ του Μπους όταν μιλάει με τον Καραμανλή που, εκείνη την εποχή, δεν είχε, ΑΚΟΜΗ, ιδέα ότι ήταν ο ίδιος ο Μπούς και η κυβέρνηση του που θα τον έβαζαν…ΣΤΟΧΟ για τους λόγους που εξηγούμε παρακάτω. ΠΡΟΣΕΞΤΕ τη συζήτησή τους εδώ γιατί είχε να κάνει με τους εν Αθήναις…ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ του 2004, κατά τους οποίους θα κατασκοπεύσει τη κυβέρνηση Καραμανλή η...CIA του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ…!!!

Ο διεθνής τύπος των Ρότσιλντ βάλλουν κατά του Κώστα Καραμανλή

Σε μεγάλα ξένα δημοσιεύματα διαβάζουμε τελευταίως μερικά απίστευτα σχετικά με την ελληνική κρίση και ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ευθύνεται για αυτήν στην Ελλάδα. Π.χ., το γαλλικό περιοδικό “Marianne” έγραψε πρόσφατα για τον Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι ήταν…ΑΥΤΟΣ, και…ΟΧΙ ο Γιώργος Παπανδρέου, που ευθύνεται για την δεκαετή κρίση στην Ελλάδα!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Όμως,…ΕΙΝΑΙ –δυστυχώς!- γιατί αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει 100 τοις 100 όλα όσα έχουν γράψει για τον κο Καραμανλή σε σχέση με την περιβόητη Υπόθεση «ΠΥΘΙΑ»-Vodafone που αφορά το πώς και το γαιτί το αμερικανικό βαθύ κράτος και η CIA προσπάθησαν να ρίξουν και να…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟΝ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ…ΜΕΓΑΛΗ…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.

Τον Καραμανλή τον κατέβασαν από την εξουσία για αρκετούς λόγους (ανοίγματα προς τη Ρωσία, η αρνησικυρία του στο Βουκουρέστι, κτλ.), αλλά για να τηρηθούν τα προσχήματα περι της ψεύτο-ελληνικής κρίσεως, έπρεπε να επιλεγεί…ΑΥΤΟΣ γιατί ήταν ο πιο κατάλληλος «αποδιοπομπαίος τράγος» των ΗΠΑ, Βρυξελλών, Γερμανίας, κτλ., ιδιαίτερα που τόλμησε να κάνει κάτι εντελώς ταμπού, απαράδεκτο για τη Δυσή: να αναπτύξει την Ελλάδα ως έναν δυνατό παγκόσμιο παίχτη στη διεθνή σκακιέρα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ τηςΟΥΑΣΙΝΓΛΤΟΝ.

Γι᾽αυτό, αν πιστεύατε πριν ότι η Υπόθεση «ΠΥΘΙΑ» ήταν φάρσα,…ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ γιατί αυτά που «φορτώνουν» τώρα στον κο Καραμανλή αυτά τα μεγάλα και ΨΕΥΔΗ δημοσιεύματα…ΣΙΓΟΥΡΑ μυρίζουν…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον του ίδιου αφού…ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ και αυτό μπορούν να μας το επιβεβαιώνουν τα πρωήν στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ Νίκος Λογοθέτης και Ζωή Γεωργαντά που από το 2011 και μετά καταγγέλλουν δημόσια ότι αυτούς τους έβαλε ο Ανδρέας Παπαγεωργίου, κατοπιν εντολής του Παπανδρέου και του Δ.Ν.Τ., να…«ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ» ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΤΙΑΧΤΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. 

Επελέγη ο ΓΑΠ για την καταστροφή της Ελλάδος, ΟΧΙ ο Καραμανλής

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «I. Κουντούρης: Ο ΓΑΠ άφησε την Ελλάδα στο έλεος των ΛΑΘΡΟ. χάριν των Ισραηλινών απεντάσσοντας το σύστημα διασυνοριακού ελέγχου GIS!!!» διαβάζουν πως ήταν ο…ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που κόστισε ΠΟΛΛΑ στην Ελλάδα με την ελληνική κρίση, ακόμη και τη δική της…ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ που έχουν οδηγήσει στην κατάστηαση που είμαστε ΣΗΜΕΡΑ με τις ορδές ΛΑΘΡΟμεταναστών που μαστίζουν τη χώρα.  Συγκεκριμένα, έγραψα τα εξής…

Στην παρακάτω εκπομπή του «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» του κου Νίκου Νικολόπουλου, ο διαχειριστής των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), Ελληνο-Αμερικανού Ιωάννη Κουντούρη, αποκαλύπτει όλα τα πραγματικά περιστατικά στοιχεία της Υποθέσεως «ΠΥΘΙΑ-Vodafone», όπως προέρχονται εκ του Πορίσματος του ίδιου του αρμόδιου Ανακριτού της ίδιας Υποθέσεως, Δημήτρη Φούκα.

Την υπόθεση αυτήν, όμως, και αν θέλετε την γνώμη μας (βασισμένη σε αυτά που έχει βγάλει η Ελληνική Δικαιοσύνη για την ίδια Υπόθεση), την έχουν συγκαλύψει πολλοί στην Ελλάδα διαχρονικά!!! ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ, όμως, όλα όσα έχουμε βγάλει για αυτό μέσα από τα πολλά άρθρα που έχουν βγάλει εδώ και μήνες (Απρίλ. – μέχρι τώρα) για την ίδια υπόθεση, με έμφαση στο επίσημο προαναφερθέν Πόρισμα, και θα καταλάβετε.

Διαβάστε επίσης το ακόλουθο άρθρο και εκεί θα τα βρείτε όλα >>ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΥΘΙΑ»: Αθωώθηκε ο Μιχάλης Καρχιμάκης παρότι βρέθηκε με απόρρητα έγγραφα στην κατοχή του…!!!

Οι προδοσίες του ΓΑΠ αφοράνε τόσο αυτά για τους Τούρκους όσο και την κρίσημης σημασίας δια τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος ΥΠΟΘΕΣΙΝ «ΠΥΘΙΑΝ»-Vodafone που αφορά πως η CIA προσπάθησε να ρίξει και να…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!! Κι ΑΝ η Ελληνική Δικαιοσύνη είχε κάνει ΣΩΣΤΑ τη δουλειά της ΤΟΤΕ (από το 2005 και μέτα), τότε ο Παπανδρέου θα ήταν στην…ΦΥΛΑΚΗ μαζί με τα τσιράκια του, κι η Ελλάς….χώρα…ΕΛΕΥΘΕΡΗ…ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, κτλ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως το κομμάτι στο παρακάτω κλιπ όπου αναφέρομαι στο σύστημα GIS και πως κυβέρνηση του ΓΑΠ διέταξε την…ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ κατόπιν εντολής του…ΙΣΡΑΗΛ!!! Μιλάμε για ένα σύστημα που θα μπορούσε να ελέγχει τα ΠΑΝΤΑ και τους ΠΑΝΤΕΣ στα σύνορά μας, συμπεριλαμβανομέννν και των αθρόων ΟΡΔΩΝ…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! Ο ίδιος ο Ιωάννης ο Κοραντής, ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, είπε πρόσφατα δημόσια ότι αν είχαμε το σύστημα συνοριακού ελέγχου GIS, τότε ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!! Και ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ήταν ο αρμόδιος υπουργός όλων αυτών;;; Μα ο κ…ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ…!!! Και τον ΠΑΣΟΚΟ Χρυσοχοϊδη τον έχει διορίσει πλέον κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, στην κυβέρνηση της…ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, σε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! Μιλάω για ακριβώς αυτό ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στο παρακάτω βίντεο…

Δείτε επίσης το παρακάτω ρωσικό ντοκυμαντέρ που τεκμιριώνει καλά την εν λόγω Υπόθεση…

Διαβάστε επίσης το άρθρο «Γ. Παπανδρέου: ΑΥΤΟΣ διέλυσε την ΕΥΠ & έδωσε στο πιάτο όλα τα μυστικά της στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!». Ο ΓΑΠ έδωσε τα μυστικά της ΕΥΠ της Ελλάδος στην…ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΆ;;; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΣ ΤΩΝ…ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ!!!

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

Ήταν ο κ Jim Tucker, ο γνωστός δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεως The American Free Press, ο οποίος μας πρωτοαποκάλυψε πως το 2009, οπότε γινόταν η επίσημη συνάντησις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ εν Αθήναις, ότι, εκλήθησαν και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής να παραβρευθούν κι οι δύο σε αυτό το μέγάλο -αλλά και ΚΡΥΦΟ- συνέδριο αυτής της μυστικής οργανώσεως.

Απ᾽ό,τι φάνηκε τότε, ο κ Ρότσιλντ απο την Αγγλία ήταν αρκετά τσαντισμένος με τον Καραμανλή γιατί, απλά, προσπαθούσε να κάνει ξανά την Ελλάδα….ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΟΣ. Γι᾽αυτό, και σύμφωνα με τον κ. Tucker που ήταν ένας απο τους πιο πεπειραμένους δημοσιογράφους για θέματα που αφορούν την λέσχη αυτή, διέταξε ο κ. Ρότσιλντ εις τον Καραμανλή να…ΦΥΓΕΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ώστε να αντικατασταθεί απο τον ίδιο τον Γιώργο τον…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!

Στην απόφαση του κ Ρότσιλντ έπαιξε μεγάλο ρόλο η συμφωνία Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη για λόγους….ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ….δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου ο Jim Tucker μιλάει στον γνωστό δημοσιογράφο απο το Τέξας κ Alex Jones λίγες εβδομάδες ΠΡΙΝ τη μεγάλη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα το 2009 λέγοντας τα εξής εκπλητικά για του λόγου το αληθές! Ενθυμείσθε ότι η επίσημη συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ είχε λάβει χώρα στην Ελλάδα και το 1993!  Αλλά για το απο το 2009 συνέδριὀ τους…προσέξτε τώρα…είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως είχαν δαπανηθεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, σαν παρά ποτέ, για την ασφάλεια και προστασία της εν Αθήναις συνεδριάσεως της εν λόγῳ λέσχης κάτι το οποίο εμας τους Έλληνες μας εγείρει πολλά ερωτήματα–εκ των υστέρων βέβαια. ΓΙΑΤΙ χρειάστηκε τότε ένας τεράστιος προϋπολογισμός για τα έξοδα της Μπίλντερμπεργκ;;;…ιδιαίτερα στην περίπτωση της…ΕΛΛΑΔΟΣ;;;  Και μετα απο μόνο μερικούς μήνες, όλως τυχαίως, ξεκινάει επίσημα η…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! Τυχαία όλ᾽αυτἀ Έλληνες;;;  ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ, Η ΔΙΑΊΣΘΗΣΉ ΜΑΣ!!!

Αν θέλετε τι γνώμη μου επ᾽αυτού, χρειάστηκε τέτοιου μεγέθους προϋπολογισμός μόνο και μόνο για έναν σημαντικότατο λόγο:  ΑΥΤΟΙ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΑΝΕ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΌ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΝ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΜΜΕ!!!  ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΣΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΌΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΤΌΠΟΥ ΕΞΑΝΆΓΚΑΖΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ ΝΑ ΣΒΉΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΟΠΙΚΟ ΥΛΙΚΌ ΤΡΆΒΗΞΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Εν ολίγοις, και για τους Έλληνες που δεν μιλάμε Αγγλικά, αυτός ο εμπιστότατος δημοσιογράφος ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ τα εξής για το θα συζητηθεί εκεί στο Μπίλντερμπεργκ. Αυτἀ τα είχε πει ΠΡΙΝ την έναρξη της Μπίλντερμπέργκ του 2009:

1 – Θα γιορτάσουν….άκουσον-άκουσον…την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που ήταν ήδη σε εξέλιξη τότε!  ΤΙ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΆ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;;!!!  Και οπως γνωρίζουμε όλοι, η Ελληνική κρίση ΔΕΝ είχε ξεκινήσει ακόμα!

2 – Θα δοθεί περισσότερη…ΔΥΝΑΜΗ στο ΔΝΤ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ για την χειρισμό των οικονομικών υποθέσεων των χωρών στις οποίες θα δόσουν χρηματοοικονονική «αρωγή»!!! ΑΡΑ, τι μας λένε αυτά τα πράγματα για την περίπτωση της κρίσεως στην Ελλάδα;;;  ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ!!! Δηλαδή, μέχρι τότε το ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΈΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΌΡΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΌΤΕ (το 1947) Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΥΝΟΙΚΟΎΣ ΌΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΔΌΣΕΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ..!!!  Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΙΣΧΎΕΙ…!!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΜΟΥ «ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΊΖΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!!» ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΌ…

ΌΛΑ ΌΣΑ ΠΡΟΈΒΛΕΨΕ ΤΟΤΕ Ο Κ. Tucker ΈΧΟΥΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Για το πρώτο ρεπορτάζ του Tucker για την Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα απο το 2009, δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Πολλά βιβλία, στα Αγγλικά, έχουν γραφτεί για τη συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ στην Ελλάδα (δείτε το παρακάτω απόσπασμα), αναφερόμενα στους πολλούς ελιτιστές που είχαν παρευρεθεί εκεί στην Βουλιαγμένη το 2009, όπως ο τότε επικεφαλής του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών των ΗΠΑ, Τίμ Γκαϊτνερ, και όπως αποδειχνύω παρακάτω, το “υπουργείο” αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το ίδιο το…ΔΝΤ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που έχει αντικαταστήσει εδώ και χρόνια το…ΑΛΗΘΙΝΟ υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ!!!

Το ξέρετε ότι οι ίδιες οι ΗΠΑ είναι υπό πρόγραμμα των διεθνών τοκογλύφων τραπεζιτών, μέσω του ΔΝΤ, εδώ και πολλές δεκαετίες;;; Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!» που βρίθει πολλών αποδείξεων προερχομένων εκ του ίδιου του αμερικανικού Κονγκρέσου εδώ και χρόνια!!! Το ΔΝΤ το φτιάξαν οι Αμερικανοί κατά το μεγάλο συνέδριο Bretton Woods και δεν είναι τίποτε άλλο από το ίδιο το υπουργείο οικονομικών των «ΗΠΑ» και αντιστρόφως. Γι’ αυτό άλλωστε, κάθε φορά που έρχονται στην Ελλάδα στελέχη του ΔΝΤ, τους συνοδεύουν ΠΑΝΤΟΤΕ στελέχη του…ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ»…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Είναι να απορεί κανείς πως το κύριο προπανδιστικό όργανο των….ΡΟΤΣΙΛΝΤ, “THE ECONOMIST”, μόλις έβγαλε ένα άρθρο (πατήστε εδώ) κατηγορώντας…ΟΧΙ τον Παπανδρέου –όπως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!- αλλά τον…ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για το μαγείρεμα των λογιστικών βιβλίων του κράτους που έχει οδηγήσει την Ελλάδα στα…ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;;!!!

Το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και του Σημίτη κατέστρεψε κυρίως την Ελλάδα

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν όλες τις παραπάνω αποοκαλύψεις, θα μας πούν τώρα όλα τα ξένα μέσα ότι ο Καραμανλής «προετοίμασε» τόσο «ύπουλα» την Ελληνική κρίση και ΟΧΙ ο Παπανδρέου;;; ΟΛΕΣ οι ελληνικές κυβερνήσεις έκαναν λαθή τις τελευταίες δεκαετίες, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. Αλλά Δεν έχουν διαβάσει τις διαρροές του Wikileaks για τον ΓΑΠ και τους Αμερικανούς από το Φεβ, του…2009, όπου ο Παπανδρέου τους λέει τους Αμερικανούς «Νιώθω πολύ κοντά σαςΚάντε με τον μεσολαβητή σας»;;; Και ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ! Μπήκε ο Παπανδρέου στην κυβέρνηση τον Οκτ. του ’09 και ήδη απο ΤΟΤΕ άρχισε να…ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ εις βάρος της Ελλάδος σε συνεργασία με το ΔΝΤ!!! Αυτά μας τα έχει αποκαλύψει ο ίδιος…ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ο τότε επικεφαλής του…ΔΝΤ, το οποίο ΔΝΤ το ίδρυσε και το ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ οι…ΗΠΑ!!!

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο για τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ του ΔΝΤ με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!». Ο ΓΑΠ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΧΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!

Ο ίδιος ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην Ελλάδα, ο κο Πολ Kαζαριάν, είπε πρόσφατα ότι «Το ύψος του ελληνικού χρέους είναι το ψέμα του αιώνα» και ότι «ο υπολογισμός του χρέους θα πρέπει να γίνει λοιπόν όχι με βάση την ονομαστική του αξία, δηλαδή 312 δισ. ευρώ το 2015, αλλά με βάση την χρονική αξία των των υποχρεώσεων της Ελλάδας». Αυτή η απάτη όμως με το ΦΟΥΣΚΩΜΑ τόσο του ελληνικού χρέους όσο και του ελείμματος οφείλεται στην καταστροφή που έκανε το…ΔΝΤ συναινέσει της κυβερνήσεως του…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

Μου κάνει εντύπωση πως αυτά τα μεγάλα ξένα μέσα που γράφουν τόσο ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, FAKE NEWS για τον Καραμανλή, ίσως με τη βοήθεια ορισμένων ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ δημοσιογράφουν στην ΕΛΛΑΔΑ που αμφισβητούν την γνησιότητα της Υποθέσεως «ΠΥΘΙΑ» και με είναι με το μέρος του…ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. 

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρο και ΠΡΟΣΕΞΤΕ όλες τις ανακρίβειες και τις αναλήθεεες τις…ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ διατυπωμένες, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, με σκοπό να «τρομάξουν» τους Έλληνες πολίτες εις το να πεισθούν ότι πρίν τον ΓΑΠ, ήταν ο Καραμανλής που «προετοίμαζε καλά την οδόν» προς τον όλεθρον για την Ελλάδα. Όσοι όμως είναι ενημερωμένοι για την ΑΛΗΘΕΙΑ πίσω από την ελληνική κρίση, θα ξέρουν ότι όλα αυτά είναι…ΨΕΜΑΤΑ αφού έχουν ήδη διαρρεύσει στο φώς της δημοσιότητος απίστευτα στοιχεία που τεκμιριώνουν το γεγονός πως ήταν ο Γ. Παπανδρέου και άλλοι από το ΠΑΣΟΚ που άρχισαν να καραστεύουν χρηματοοικονομικά την Ελλάδα ήδη από το…1999 –παρακαλώ!- με το κράχ στο χρηματιστήριο των Αθηνών το ’99 στο μαγείρεμα των λογιστικών βιβλίων του κράτους το ίδιου έτους, με τη βοήθεια της περιβόητης Goldman Sachs, για να υιοθετήσει το Ευρώ η Ελλάδα. Και σύμφωνα με πολλούς Έλληνες και μη δημοσιογράφους, όλα αυτά αποτέλεσαν την πραγματική έναρξη της ελληνικής κρίσεως χρόνια ΠΡΙΝ την επίσημη αναγγελία του ΓΑΠ, για την ελληνική κρίση, τον Απρίλιο του 2010 από το Καστελόριζο. Άρα, επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ (Σημίτη και ΓΑΠ) έγινε η ΧΑΛΚΕΥΣΙΣ των επίσημων μεγεθών των οικονομικών της Ελλάδος που έχουν επιφέρει τεράστια και διαχρονική ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

O Κώστας Σημίτης το 2008, ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, είχε πει “όλως περιέργως” ότι «Θα υποδειχθεί λύση με προσφυγή στο ΔΝΤ») . Ναι ο Εβραίος ΣΗΜΙΤΗΣ που σύμφωνα με την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είναι…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της Γερμανίας και όχι μόνο! Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας με τίτλους «Σημιτης: Προεξοφλεί στρατιωτική ήττα και προτείνει συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων μας με την Τουρκια….» «“Ααρών Αβουρί: ο πλέον μισέλλην εβραίος πράκτωρ που έμεινε 2 τετραετίες στο τιμόνι της χώρας και την διέλυσε”» .

Ήταν ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Π.Α.Σ.Ο.Κ. που κατέστρεψε την Ελλάδα και το ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;;; ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΝΩΘΕΝ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΕΚΑΕΤΗΣ ΚΡΣΙΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΛΗΘΙΝΗ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΘΕΥΟΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΤΙ, ΔΗΑΛΔΗ,  Η ΚΡΙΣΙΣ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΘ΄ΕΑΥΤΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ, ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΎΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. ΓΙ ‘ΑΥΤΟ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο «ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ» ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…ΠΡΑΚΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;;;

-Γράφει το Tvxs.gr

Στα «7 καθάρματα της κρίσης» που πλήττει την Ευρώπη κατατάσσει το γαλλικό περιοδικό Marianne τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Το περιοδικό πραγματοποιεί από αυτή την εβδομάδα αφιέρωμα για τα αίτια και τους υπεύθυνους της οικονομικής κρίσης, εγκαινιάζοντάς το με ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Κώστας Καραμανλής, ο δημιουργός της ελληνικής τραγωδίας».

«Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, από το 2004 έως το 2009, με την ανικανότητα και τα ψέματά του, βύθισε τη χώρα του σε ένα τρομακτικό χάος. Ο κ. Καραμανλής, ανιψιός του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, που διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας 4 φορές από το 1955 έως το 1981, είχε μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα: να καταστρέψει τη χώρα. Λιγότερο από πέντε χρόνια, του ήταν αρκετά για να αδειάσει τα κρατικά ταμεία και να φέρει την Ελλάδα στην άκρη του γκρεμού».

Το δημόσιο χρέος (στο 120% του ΑΕΠ) και το έλλειμμα (στο 13% του ΑΕΠ) προκαλούν ρίγος, αλλά ο Κώστας διατηρεί ανέπαφο το αστραφτερό του χαμόγελο, που φαίνεται ότι είχε τυφλώσει τους συμπολίτες του το 2004. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, «δεν ήταν παρά η παραπλανητική αλλά ελκυστική βιτρίνα των υποσχέσεων και των φιλοδοξιών του. Το τεράστιο κόστος τους είχε προκαλέσει τη δυσπιστία των Ελλήνων πολιτών, η υπερηφάνεια όμως, που τους γέμιζε το γεγονός ότι βρίσκονται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, τους έκανε να μπερδέψουν την ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα» αναφέρει το περιοδικό.

Και το Marianne συνεχίζει: «Λόγω έλλειψης ικανοτήτων, ο Κ. Καραμανλής είχε καταφέρει να επιδείξει τεράστιο χάρισμα στην τέχνη της παραπλάνησης. Κατά τη διάρκεια πολλών ετών, η απόκλιση, μεταξύ των στατιστικών στοιχείων που υποβάλλονταν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και των πραγματικών μεγεθών του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας, άγγιζε το 2,2% του ΑΕΠ. Ο Κώστας όμως έκανε ταχυδακτυλουργικά κόλπα, όπως ένας πλανόδιος μικροπωλητής σε ένα υπαίθριο παζάρι. Τον Οκτώβριο ωστόσο, του 2009, συνειδητοποίησε ότι δεν έχει άλλη ενέργεια για να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και οι εμπειρογνώμονες που καταγγέλλουν σήμερα την Ελλάδα, δεν είχαν τότε καταφέρει να δουν τι πραγματικά συνέβαινε. Με ένα ποσοστό ανάπτυξης που πλησίαζει το 5%, το φτωχό αυτό έθνος προκαλούσε σύνδρομα κατωτερότητας στις ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες με αδύναμες οικονομίες. Ο Κώστας Καραμανλής, σαν να ζούσε μέσα σε ένα όνειρο, έδινε την εντύπωση ότι βρίσκεται στο ύψος των περιστάσεων και της περίοπτης πολιτικής του γραμμής. Ωστόσο, αν και η Ελλάδα θεμελίωσε την έννοια της δημοκρατίας πριν από μερικούς αιώνες, πολύ συχνά φαινόταν ότι ξεχνούσε τις συγκεκριμένες αξίες. Στην πολιτική ζωή της χώρας επικρατεί ο νεποτισμός της οικογενειοκρατίας και αυτή είναι άλλωστε, και η δική του περίπτωση».

«Πολιτικο-οικονομικά σκάνδαλα κηλιδώνουν τη φήμη της κυβέρνησής του, και αντί να εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά, ο Κώστας Καραμανλής οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία. Η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο, αλλά όχι αποκλειστικά. Στο πλευρό του, αλλά στο παρασκήνιο, σύμβουλοι που πρότειναν τη «συνεργασία» με την Goldman Sachs, που συνέστησαν την κάλυψη των πραγματικών οικονομικών μεγεθών και την υποβολή ψευδών στοιχείων».

Αναφερόμενο στον νυν πρωθυπουργό, το δημοσίευμα αναφέρει ότι «Ο διάδοχός του στον πρωθυπουργικό θώκο και προαιώνιος αντίπαλός του, Γιώργος Παπανδρέου, με τη σειρά του γόνος πολιτικής οικογένειας της χώρας, δεν θα αργήσει να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής ήδη από την επαύριο της εκλογικής του νίκης το 2009. Ο Παπανδρέου, χωρίς να διαθέτει το χάρισμα να συγκλονίζει τα πλήθη, μετατρέπεται ξαφνικά στον πιο μισητό άνθρωπο της χώρας, όταν ανακοίνωσε δέσμη αυστηρών μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα».

«Ο Καραμανλής θα αποφύγει το πιθανότερο, κάθε είδους νομικής δίωξης και ίσως να μη δώσει ποτέ εξηγήσεις για τις πράξεις του. Από τον τρόπο διαχείρισης των πυρκαγιών του 2008, έως την πρόσφατη οικονομική κρίση, ο πολιτικός αυτός επέδειξε μια ουσιαστική επιμονή για να αποδυναμώσει τη χώρα. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι σε περίπτωση μιας εξαιρετικής αντιδημοτικότητας των Σοσιαλιστών, ο Καραμανλής μπορεί να φαντάζεται ότι θα εκπροσωπήσει εκ νέου τη χώρα» καταλήγει το περιοδικό.

***ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ***


Ιδού η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ του Μνημονίου που έγινε για να σωθεί το ΔΝΤ και να καταστραφεί η Ελλάδα!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ άρθρα μας θα σας εξηγούν το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ έγιναν τόσο ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΥΠΟΥΛΑ τα Μνημόνια εις βάρος της Ελλάδος μας από τις σκοτεινές δυνάμεις της ΤΡΟΙΚΑ και των ΗΠΑ (που ελέγχει το ΔΝΤ) που πρέπει να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ…ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για αυτήν απάτη που έγινε μόνο και μόνο για να καταστφαφεί το μεγαλειώδες ελληνικό γέγονος (που έδωσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην ανθρωπότητα γιατί είναι το ΦΩΣ του Θεού όπως εκφράζεται δια μέσου του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας) και να κλαπεί ο αμύθυτος πλούτος της που είναι ανυπολόγιστος!!!

Γι’ αυτό συνεδρίασε η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ στην…ΑΘΗΝΑ το 2009 γιατί ΕΚΕΙ είχε αποφασισθεί η απομάκρυνσις του Κώστα Καραμανλή από την εξουσία ώστε να αντικατασταθεί από τον Γιώργο Παπανδρέου που θα οδηγούσε την Ελλάδα σε αυτήν την 10ετή κρίση• ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ. Το πρώτο άρθρο μας εδώ θα σας τα εξηγήσει όλα. Εκεί είχαν συμφωνήσει όλοι οι τότε σύνεδροι της Λέσχης να δοθούν περαιτέρω αρμοδιότητες εκτεταμένες στο…ΔΝΤ ώστε να είναι εις θέσιν να αρχίσει να…«ΡΗΜΑΖΕΙ» χώρες σαν παρά ποτέ, όπως η…ΕΛΛΑΔΑ, στης οποίας το έδαφος συνεδρίαζαν μόνο λίγους μήνες ΠΡΙΝ την έναρξη της καταστροφικής για την Ελλάδα κυβερνήσεως του ΓΑΠ, του μεγάλου ΠΡΑΚΤΟΡΩΣ του Δ.Ν.Τ., που ήδη ήταν σε «πλακάκια» με το ΔΝΤ την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ της θητείας του ως Προθυπουργού της Ελλάδος.

Γι’ αυτό άλλωστε ήταν οι Αμερικανοί που προσπαθούν να εξωντώσουν τον Καραμανλή με την CIA, όπως εκφράζεται καλύτερα μέσα από την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ», που μόνο «θεωρία συνωμοσίας» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά αφορά ουσιαστικά το ΠΩΣ και το….ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα έχει μπει κάτω από τον έλεγχο ξένου προτεκτοράτου, διότι ΑΝ η εν λόγω υπόθεσις έχει ερευνηθεί πλήρως και αρμοδίως από το ελληνικό νομικό σύστημα, συνενέσει της εκάστοτε ελληνικής κυβερνήσεως (από το 2009 και μετά), τότε η Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ θα ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΗ κι ο ΓΑΠ και οι προδότες της χώρας…ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ…!!!….


Ο Jim Tucker για Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Ελλάδα

Αποκάλυψη: Στα όρθια σε μία κουζίνα Παπανδρέου και Στρος Καν έφεραν το ΔΝΤ

Ναόμι Κλάιν: “Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από χρεοκοπία”

Η Daily Telegraph: «Το ΔΝΤ έσωσε τις τράπεζες καταστρέφοντας την Ελλάδα»

Έκρυψαν το πετρέλαιο για να μας βάλουν στο ΔΝΤ

Το παζλ της στημένης χρεοκοπίας και το χρονικό της εισόδου της χώρας μας στο ΔΝΤ | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα $700 εκατομμύρια “της Μαργαρίτας Παπανδρέου” είναι τα λεφτά που πήρε ο γιός της,…ΓΙΩΡΓΟΣ, για να ξεπουλήσει την Ελλάδα στο…ΔΝΤ!

Να ΓΙΑΤΙ οι κυβερνώντες μας δεν μπορούν να πούν ΟΧΙ στους δανειστές: Τους ΑΠΕΙΛΟΥΝ με ανατροπή και αφού υποταχτούν, τους ΛΑΔΩΝΟΥΝ!

To WikiLeaks για το απατηλό ΔΝΤ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ GEORGETOWN ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

EKTAKTH EIΔΗΣΗ…O Thomsen ζητεί ολική έξοδο του ΔΝΤ από το Πρόγραμμα!!!

Ιδού η μεγάλη ΑΠΑΤΗ των BRICS που είναι με τη Goldman Sachs, ΔΝΤ και το μεγάλο κεφάλαιο!

ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!

Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ, που επέβαλαν τον…ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Στον Κώδικα Μυστηρίων απόψε ο Γιάννης Κουντούρης για τις διαρροές του Wikileaks και ΔΝΤ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr