Home Greek News Βίντεο ντοκουμέντο : Λαθρομετανάστες κλέβουν γνωστό εστιατόριο στο Βαθύ της Σάμου

Βίντεο ντοκουμέντο : Λαθρομετανάστες κλέβουν γνωστό εστιατόριο στο Βαθύ της Σάμου

by _
0 comment 175 views

Βίντεο ντοκουμέντο : Λαθρομετανάστες κλέβουν γνωστό εστιατόριο στο Βαθύ της Σάμου


Iδιοκτήτης καταστήματος : «θα εκραγεί βόμβα στο νησί, διότι και η Αστυνομία να τους πιάσει, αύριο θα είναι έξω».

Χωρίς να χρησιμοποιούν κάποιο αντικείμενο παρά μόνο τα χέρια τους δεν θα αργήσουν να πετύχουν τον σκοπό τους.
Στο βίντεο φαίνεται ο ένας εκ των δύο, ο οποίος φοράει καπέλο και κουκούλα, χωρίς όμως να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, να τραβάει με δύναμη την πόρτα του ψυγείου.

Ο δεύτερος, ο οποίος επίσης έχει ακάλυπτο το πρόσωπο και φοράει απλώς ένα πράσινο καπέλο, παρακολουθεί για να δει αν τους βλέπει κάποιος.
Μέσα σε δώδεκα δευτερόλεπτα, ο νεαρός με την κουκούλα καταφέρνει να σπάσει την πόρτα του ψυγείου.

Το Ελληνικό Κράτος, μη μπορώντας να διαχειριστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα, έχει εγκλωβίσει περισσότερους από 6.000 Λαθρομετανάστες στη Σάμο, οι οποίοι είτε ψάχνουν τρόπο να φύγουν προς την Αθήνα είτε τους έχουν τελειώσει τα χρήματα και αρχίζουν να κλέβουν.

Πολλοί από αυτούς αδιαφορώντας για τις όποιες ποινικές ευθύνες τους καταλογιστούν, μπουκάρουν σε καταστήματα της Σάμου, προκειμένου να εξασφαλίσουν φαγητά, ποτά, τσιγάρα κ.α.
Παρά το γεγονός ότι λόγω της αυξημένης παραβατικότητας, τα περισσότερα καταστήματα έχουν βάλει κλειστά κυκλώματα καταγραφής βίντεο, οι μετανάστες δεν διστάζουν να μπαίνουν σε αυτά, να κλέβουν και να φεύγουν ανενόχλητοι σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου σε γνωστό εστιατόριο της πόλης της Σάμου εισήλθαν 2 άτομα όπου με γρήγορες κινήσεις έσπασαν ψυγείο με σκοπό να αρπάξουν αλκοολούχα ποτά.

Δείτε στο βίντεο που ανέβασε η επιχείρηση στα social media με τι μαεστρία κλέβουν τα ποτά.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr