Χρησιμοποιοῦν «δικούς τους» γιά κατασκευή ψευδῶν κατηγορητηρίων;


Χρησιμοποιοῦν «δικούς τους» γιά κατασκευή ψευδῶν κατηγορητηρίων;

Αυτός μου ζήτησε να «κατασκευάσω» επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος πολιτικών…


GreekNewsOnDemand.com: Το ακόλουθο άρθρο είναι του σάιτ  filonoi.gr  και το έχουμε αναδημοσιεύσει με κάθε επιφυλακτικότητα. 

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΝΟΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: “Δὲν εἴμεθα εἰς θέσιν νὰ ἐλέγξουμε τὸ ἀληθὲς τῆς καταγγελίας, ἀλλά, δυστυχῶς, βάσει τῶν ὅσων ἔως τώρα ἔχουν διαῤῥεύση, ἔχει σοβαρὲς πιθανότητες νὰ εἶναι ἀληθής. Ἀναμένουμε περισσότερα στοιχεία, συντόμως.”… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΔΙΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…


Μου ζητούσαν στοιχεία για την υπόθεση Novartis η συμμορία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου γνωστός και ως «Ρασπούτιν» στην πιάτσα των Εισαγγελέων και Δικαστών, μεταξύ πολλών άλλων υποθέσεων διαφθοράς στην χώρα μας.

Τους είπα ότι δεν έχω άλλα στοιχεία πλην αυτών που τους παρείχα, από τις Αμερικανικές Αρχές.

Τότε μου ζήτησαν να κατασκευάσω επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος πολιτικών ειδικότερα σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Όταν αρνήθηκα να συνεργασθώ μαζί τους έβαλαν τους «ανθρώπους» τους πληρωμένους δημοσιογράφους να με «βρωμίσουν» ότι δήθεν είμαι άνθρωπος της ΜΙΤ όταν οι ίδιοι γνώριζαν ότι δρούσα ως κατάσκοπος στην Τουρκία για λογαριασμό της ΕΥΠ προασπίζοντας τα Εθνικά μας συμφέροντα.

Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ξέχασε ότι συνομιλούσαμε στα τηλέφωνα…!!!
Και έχετε σήμερα εμένα καταζητούμενο;

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.
ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΑΝΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ,
ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Δείτε το ακόλουθο …

View more on edocr

Χατζησάββας Μανώλης

Σημείωσις σελίδος «Φιλονόη καὶ Φίλοι»

Δὲν εἴμεθα εἰς θέσιν νὰ ἐλέγξουμε τὸ ἀληθὲς τῆς καταγγελίας, ἀλλά, δυστυχῶς, βάσει τῶν ὅσων ἔως τώρα ἔχουν διαῤῥεύση, ἔχει σοβαρὲς πιθανότητες νὰ εἶναι ἀληθής. Ἀναμένουμε περισσότερα στοιχεία, συντόμως.


Πηγή >> https://filonoi.gr/2019/09/30/xrhsimopoioyn-dikoys-toys-gia-kataskeyh-pseydon-kathgorhthrion/