Home Greek News Το δούλεμα των μαζών από τη μκρή Γκρέτα Τούνμπεργκ κι ο σύνδεσμος της ίδιας με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Το δούλεμα των μαζών από τη μκρή Γκρέτα Τούνμπεργκ κι ο σύνδεσμος της ίδιας με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

by _
0 comment 210 views

Το δούλεμα των μαζών από τη μκρή Γκρέτα Τούνμπεργκ κι ο σύνδεσμος της ίδιας με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατάγεται εκ των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ! ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ η οικογένειά της!» σας αποκαλύψαμε τους δεσμούς της Γκρέτας τόσο με τον Τζόρτζ Σόρος όσο και με τους ίδιους τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ). Τώρα το ακόλουθο άρθρο του σάιτ Igata.gr έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά 100 τοις 100…


Σάλπαρε η Γκρέτα με το πανάκριβο γιοτ “Malizia II” πρώην “Mono60 Edmond de Rothschild”(των ΡΟΤΣΙΛΝΤ)

Ώρα καλή στην πρύμνη της κι αέρα στα πανιά της, κι ούτε πουλί πετούμενο να μην βρεθεί μπροστά της: Η Γκρέτα μας, η καλή κλιματική ακτιβίστρια, μας δίνει το καλό παράδειγμα…

Αν έχετε να ταξιδέψετε, μην πάρετε αεροπλάνο που βλάπτει με τα καύσιμα του το κλίμα, πάρτε καλύτερα ένα πανάκριβο “οικολογικό” γιοτ και… ένα χρόνο άδεια από τη δουλειά σας, για να κάνετε το ταξίδι.

Γιατί αυτό έκανε η ίδια για να παρευρεθεί στη γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο, και στη Σύνοδο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στη Χιλή το Δεκέμβριο. Και καμαρώνει, αυτή και όλα τα ΜΜΕ που την προβάλουν.

Μάλιστα έκανε και με ευγενέστατη δήλωση πριν αναχωρήσει, σύμφωνα με το euronews :

«Φυσικά το ταξίδι θα είναι πρόκληση για όλους στο πλοίο, προφανώς είναι αναμενόμενο. Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν ή δεν δέχονται την ενωμένη επιστήμη. Θα τους αγνοήσω γιατί εγώ ενεργώ και επικοινωνώ με βάση την επιστήμη. Αν δεν τους αρέσει, τι μπορώ να κάνω;»

Μπορεί το “εγώ” της να μας είπε πως ενεργεί, αλλά δεν μας είπε πως θα ενεργείται η ίδια, αφού σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, “Το υψηλής τεχνολογίας γιοτ δε διαθέτει τουαλέτα, ούτε ντους”. Μόνο φωτοβολταϊκά και τουρμπίνες που παράγουν ηλεκτρισμό.

Το Malizia II μάλιστα, κουμαντάρεται από τον διάσημο ναυτικό Boris Herrmann και τον Pierre Casiraghi, εγγονό του τελευταίου πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό και της ηθοποιού Γκρέις Κέλι.

Το σκάφος, επίσης, αρχικά ονομαζόταν Mono60 Edmond de Rothschild, παίρνοντας το όνομα από τον οικονομικό βαρόνο και ιδρυτή στόλου αγωνιστικών σκαφών. Είχε πάρει μέρος σε αγώνες χωρίς μεγάλη επιτυχία. Τώρα “τρέχει” για την Κλιματική Αλλαγή, “έναν αγώνα που πρέπει να κερδίσει”. Η δε κατασκευή του κοστίζει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ!

Επίσης η 16χρονη ακτιβίστρια που καθιέρωσε τις κοπάνες από το σχολείο τις Παρασκευές ώστε και καλά οι έφηβοι να διαμαρτύρονται για το κλίμα, δεν θα πάει σχολείο για έναν ολόκληρο χρόνο. Η κοπάνα πήρε διάσταση διαρκείας, ένα ακόμα καλό παράδειγμα για την νεολαία.

Όπως καταλαβαίνετε, το να είσαι τη σήμερον ακτιβιστής, σου εξασφαλίζει δημοσιότητα, ένα λαμπρό μέλλον χωρίς σπουδές, πιθανά ένα Νόμπελ Ειρήνης, βόλτες με πανάκριβα σκάφη και αγκαλιές στον ΟΗΕ, ταξιδάκια εδώ κι εκεί!

Το μόνο που απαιτείται, είναι να είσαι στη πολιτικά ορθή πλευρά του αφηγήματος και όχι κανένας τυχάρπαστος ακτιβιστής στην απέναντι!

Αυτό δεν είναι ακτιβισμός, είναι lifestyle!

Το γιοτ πριν και μετά

Πηγή >> https://igata.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr