Home Greek News Μητσοτάκης σε Ζάεφ: “Εγώ δεν θα υπέγραφα τη Συμφωνία…όμως η Ελλάδα πρέπει να τη σεβαστεί”

Μητσοτάκης σε Ζάεφ: “Εγώ δεν θα υπέγραφα τη Συμφωνία…όμως η Ελλάδα πρέπει να τη σεβαστεί”

by _
0 comment 202 views

Μητσοτάκης σε Ζάεφ: “Εγώ δεν θα υπέγραφα τη Συμφωνία”

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 19:24


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»

ΟΧΙ ΔΕΝ κάνατε όσο μπορούσατε προκειμένου να ΜΗΝ κυρωθεί αυτή η ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΗ συμφωνία κ Μητσοτάκη!!! ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ…ΕΙΧΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΠΕΡΣΙ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ τη Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ…ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2018!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΩΛΗΘΕΙ Η ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; 

Επίσης, το ότι «η συμφωνία αυτή αποτελεί πλέον μέρος του διεθνούς δικαίου και επομένως η Ελλάδα πρέπει να τη σεβαστεί» είναι ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ, γιατί τόσο Έλληνες όσο και ξένοι συνταγματολόγοι και νομικοί έχουν πει τον τελ. χρόνο και κάτι ότι αυτή παραβιάζει…ΤΑ ΠΑΝΤΑ, συμπεριλαμβανομένου του…ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!! Οπότε εσείς ΚΑΛΛΙΣΤΑ μπορείτε να ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ;;;

Διαβάτε και το παρακάτα αποκλειστικό μας άρθρο για να καταλάβετε. Το Διεθνές Δίκαιο είναι ΑΚΟΜΗ στην διάθεσή μας για να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ αυτήν την προδοσία όλων των εποχών….

Βομβα μεγάλου Αμερικανού καθηγητή: Πίσω από τη συμφωνία των Πρεσπών το Ινστ. Brookings (που βοήθησε τον Τσίπρα να μπει στην εξουσία)!


Στο πλαίσιο των επαφών του με ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων, και μετά τον Έντι Ράμα, τον Χασίμ Θάτσι, και τον Αλεξάντε Βούτσιτς, ο πρωθυπουργός συνάντησε σήμερα Τρίτη στα Ηνωμένα Έθνη και τον Ζόραν Ζάεφ.

Στη συζήτησή τους, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο ίδιος δεν θα υπέγραφε την Συμφωνία των Πρεσπών. Πρόσθεσε ότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ό,τι μπορούσε για να μην κυρωθεί.

Μετά την κύρωσή της, ωστόσο, η συμφωνία αυτή αποτελεί πλέον μέρος του διεθνούς δικαίου και επομένως η Ελλάδα πρέπει να τη σεβαστεί. Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον ομόλογό του να μην υπάρξουν καθυστερήσεις που συνδέονται με πτυχές της συμφωνίας, ιδιαίτερα δε στο θέμα της προστασίας των εμπορικών σημάτων.

Ο κ. Ζάεφ εξέφρασε τη βούληση της κυβέρνησής του να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, προσδοκώντας ταχύτερη υλοποίηση όλων των ανοιχτών ζητημάτων που συνδέονται με την ενταξιακή πορεία της χώρας του στην ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα στη συνάντηση ήταν καλό και εκφράστηκε η βούληση να προχωρήσουν οι δυο πλευρές στα θέματα της Συμφωνίας όπως και στο ζήτημα των εμπορικών σημάτων.

Ο κ. Ζαεφ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την ενταξιακή διαδικασία. Σημειώνεται ότι η βούληση της Ευρώπης είναι να προχωρήσει η ενταξιακή διαδικασία για τα Δυτικά Βαλκάνια και το θέμα θα συζητηθεί στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ζάεφ ανέφερε ότι η ομαλή υλοποίηση της Συμφωνίας θα βοηθήσει τις ελληνικές επενδύσεις στην χώρα του.

Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι και στο παρελθόν η μη ύπαρξη Συμφωνίας δεν εμπόδισε την ανάπτυξη ελληνικών επενδύσεων.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 19:29

https://www.zougla.gr/kosmos/politiki/article/mitsotakis-se-zaef-ego-den-8a-ipegrafa-ti-simfonia

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr