Home Greek News «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ!» Ο σύνδεσμος της #GretaThunberg (#ΓκρέταΤούνμπεργκ) με τον… ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

«ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ!» Ο σύνδεσμος της #GretaThunberg (#ΓκρέταΤούνμπεργκ) με τον… ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

by _
0 comment 307 views

«ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥ!» Ο σύνδεσμος της #GretaThunberg (#ΓκρέταΤούνμπεργκ) με τον… ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (GEORGE SOROS)!!!

Ουδέν καινόν υπο το…ΗΛΙΟ

via Gfycat


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Παρά τις προσπάθειες των συστημικών σάιτ να αποδείξουν ως «διαδίδοντες “fake news”» όλους όσους κάνουν λόγο για δεσμούς μεταξύ της Greta Thunberg (Γκρέτα Τούνμπεργκ) και του…GEORGE SOROS, η αλήθεια περι αυτού είχε ήδη βρεί το φώς του τύπου και του διαδικτύου πριν μερικούς μήνες, όπως διαβάζουμε από έγκριτα σάιτ όπως το europereloaded.com που το περασμένο Απρίλιο είχει ήδη συνδέσει την μικρή «ακτιβήστρια»/ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ με τον περιβόητο Εβραίο Σόρος. Ναι μεν η “φωγραφία” που βλέπετε παραπάνω της Γκρέτας και του Σόρος είναι προϊόν μοντάζ, αλλά για έναν και μόνο λόγο όπως θα δείτε παρακάτω…

ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτή η νεαρή ιδεαλιστήτρια; Η Greta Thunberg είναι 16 ετών και η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας όπερας και αριστερής ακτιβίστριας Marlena Ernman (που απεικονίζεται παρακάτω), η οποία, στο παρασκήνιον, βοήθησε την κόρη της να ξεκινήσει την καριερούλα της.

Η Thunberg πήρε επίσης και τη δικιά της…ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ, την γνωστή ακτιβίστρια του κλίματος από τη Γερμανία ονόματι Luisa-Marie Neubauer (εικόνα). Ποια είναι η πιθανότητα μια νεαρή κοπέλα, που ξεκινά σχολική απεργία έξω από το σουηδικό κοινοβούλιο, να προσεταιριστεί μαθητές από όλο τον κόσμο για να συμμετάσουν στον «αγώνα» της και να καταπολεμήσουν την «αλλαγή του κλίματος» που υπάρχει ΜΟΝΟ στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ ορισμένων ανεγκέφαλων αριστερών εκεί έξω; Και πόσο συχνά έχουν οι 16χρονες τους δικούς τους προπονητές;

Η Luisa-Marie Neubauer (δείτε την παραπάνω εικόνα), που έχει τραβηχτεί σε πολλές εικόνες και βίντεο μαζί με τη Γκρέτα όταν οι δύο κατευθύνουν διαμαρτυρίες για την “κλιματική αλλαγή” σε όλο τον κόσμο, ανήκει στο ίδρυμα που ονομάζεται “ONE“.

Έχει αρκετούς γνωστούς πλούσιους χρηματοδότες, όπως ο Bono καθώς και ο Bill και η Melissa Gates. Ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό όνομα είναι αυτό του ολιγαρχάρου πολλών δισεκατομμυρίων… ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (George Soros), γνωστού για την κερδοσκοπία του σε νομίσματα και ίσως ακόμα πιο εμφανής ως πατέρας του παγκόσμιου, ριζοσπαστικού και αριστερού φιλελεύθερου λόμπι και του δικτύου ακτιβιστών «Ανοικτή κοινωνία», υποστηρίζοντας χιλιάδες ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

Όσο για την δήθεν «κλιματική αλλαγή», διαβάστε τι είχε πει για αυτην σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο καθηγητής Αντώνιος Φώσκολος στο άρθρο >> «Καθηγητής Φώσκολος: Μεγάλο παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή – Γιατί το κατασκεύασε η Θάτσερ το 1978 (Βίντεο)».

Μόνο ένας επιστημονικά…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή / και ΗΛΙΘΙΟΣ θα πίστευε και έλεγε πως όλες αυτές οι φωτιές όλα που έχουν ξεσπάσει τόσο στην Ελλάδα όπως και στην Βραζιλία οφείλονται στην ΔΗΘΕΝ «κλιματική αλλαγή». Γι’ αυτό άλλωστε τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο κι ο ελληνικός τύπος παπαγαλίζουν την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΗΝ (περι «κλιματικής αλλαγής) της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 του Ο.Η.Ε. (που ακολουθούν ΟΛΟΙ, συμπεριλαμβανομένης της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) που δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις κατά νούν για μας και που είναι που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις…ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: Το ΣτΕ με απόφασή του άνοιξε το δρόμο για εγκατάσταση σταθμών ΑΠΕ σε δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις το Δεκ. του 2018…!!!» και τα καταλάβετε.

Πρίν από ακριβώς 20 χρόνια όλα τα ΜΜΕ του κόσμου είχαν αποκαλύψει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η «κλιματική αλλαγή» πρόκειται για τη μεγαλύτερη….ΦΑΡΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και αυτό έγινε μέσω του σκανδάλο «Climate-gate» (Κλιματο-γκέιτ) οπότε είχαν διαρρεύσει τότε στον τύπο τα μυστικά εμαιλ γνωστών επιστημόνων όπου ΟΛΟΙ παραδέχτηκαν μεταξυ τους πως η «κλιματική αλλαγή» είναι…ΨΕΥΤΙΚΗ!!! Γι᾽αυτό έπρεπε να βρούν έναν τρόπο με τον οποίον να πείσουν τον κόσμο που όντως «λιώνουν» τα παγόβουνα, κτλ, χειραγωγώντας, προς τα…πάνω, τα σταστικά δεδομένα πάνω στις ετήσιες θερμοκρασίες όλων των περιοχών της γης…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο …

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr