Home Greek News Ιδού η ΕΛΛΗΝΙΔΑ μοντέλο που κακοποίσε ο Τζέφρι Έπσταϊν & που «τσίμπισε» κι ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ(;)!

Ιδού η ΕΛΛΗΝΙΔΑ μοντέλο που κακοποίσε ο Τζέφρι Έπσταϊν & που «τσίμπισε» κι ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ(;)!

by _
0 comment 250 views

Ιδού η ΕΛΛΗΝΙΔΑ μοντέλο που κακοποίσε ο Τ. Έπσταϊν & που «τσίμπισε» κι ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ (;)!

Ακόμη και…ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κακοποίησε σεξουλικά ο Τζέφρι Έπσταϊν όταν ήταν ΕΦΗΒΕΣ!!!

Ποιό είναι, όμως, αυτό το ελληνικής καταγωγής μοντέλο που κακοποίησε σεξουλικά ο Τζέφρι Έπσταϊν και που «δοκίμασε» ακόμη κι ο…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ;;;

Μια συνομηλίκη της Δούκισσας του Κέμπριτζ στο Κολλέγιο του Marlborough, η κοσμική Anouska de Georgiou έγινε η πρώτη ελληνικής καταγωγής Βρετανίδα γυναίκα που κατηγόρησε τον Jeffrey Epstein για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν έφηβη…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο 66χρονος Epstein βρέθηκε νεκρός  σε φυλακή της Νέας Υόρκης στις 10 Αυγούστου φέτος, όπου βρισκόταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για σωματεμπορία και σύσταση συµµορίας. Κάποιοι κάνουν λόγο για στημένο «θάνατο», μιας και ο ίδιος ήταν ένας υψηλόβαθμος…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της Μοσάντ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, κάτι που έχει ήδη επιβεβαιωθεί από κορυφαίους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. 

Οι παρακάτω φωτογραφίες επιβεβαιώνουν 100 τοις 100 την ΑΠΑΤΗ του δήθεν «θανάτου» του Τζέφρι Έπσταϊν!!!

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς αναμένεται να κατηγορήσει την υποτιθέμενη «κυρία» του Epstein, Βρετανίδα κοσμική Ghislaine Maxwell, ότι διαδραμάτισε «κρίσιμο ρόλο» στο μεγάλο κύκλωμα σωματεμπορίας. Την Maxwell την θυμόμαστε όλοι όταν «φωτογραφίες» της «ίδιας» είχε εμφανιστεί στον διεθνή τύπο πρίν από έναν μήνα. Όμως αυτές οι δήθεν φωτογραφίες της δεν ήταν τίποτε άλλο από μια πολύ πρόχειρη δουλειά…ΜΟΝΤΑΖ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ σε μια προσπάθεια να την αποδείξουν ως «πρακτόρισσα» της CIA, ενώ, στην πραγματικότητα, είναι πρακτόρισσα της περιβόητης…ΜΟΣΑΝΤ!!! Όλη μα….ΟΛΗ η οικογένεις της κας Maxwell έχουν βαθείς και διαχρονικούς δεσμούς τόσο με την Μοσάντ όσο και μερικές…ΑΛΛΕΣ υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών (π.χ., MI6) άλλων χωρών, κάτι για το οποίο θα αποκαλύψουμε σε μεταγενέστερο άρθρο μας.

Η κα Ρόμπερτς θα εμφανιστεί σε μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη μαζί με τα «συθύματα» Anouska De Georgiou και Rachel Benavidez – οι οποίες και οι δύο θα προσέλθουν για πρώτη φορά να μιλήσουν για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν κι αυτές από τον Επστέιν.

Δείτε τώρα το παρακάτω τρέιλερ….

Η πρώην μοντέλο Playboy και ηθοποιός de Georgiou, η οποία αρχικά είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ότι την παράσυρε ο Epstein όταν ήταν έφηβη.  

Είπε στο παρελθόν, σε μια δικαστική ακρόαση της Νέας Υόρκης, πώς ο Epstein την “χειρίστηκε, διέφθειρε και επιτέθηκε σεξουαλικά” σε μια κατάσταση κακοποίησης που “κράτησε αρκετά χρόνια”.

Η γοητεία της Anouska είναι γνωστή για την υποκίνηση ανδρών να συμπεριφέρονται απερίσκεπτα. Λένε ότι είναι λεπτή σαν την κούκλα την κινέζικη, αλλά η ώριμη μυρωδιά σεξουαλικής περιπέτειας επάνω της είναι κάτι που βρίσκουν ακαταμάχητο οι άνδρες.

Πώς έχουν πέσει οι δυνατοί.  

Υπήρξε κι ο Eddie Spencer-Churchill (γιος του Δούκα του Marlborough), ο Jared Leto (πρώην κορυφαίος ηθοποιός του Χόλιγουντ και ο πρώην της Cameron Diaz), ο ίδιος ο...ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε το 1999 ότι «είχε πέσει υπό το ξόρκι» της Anouska De Georgiou, αφού του την παρουσίασε τότε η Ghislaine Maxwell, κόρη του μεγιστάνα του Τύπου Robert Maxwell και στενή φίλη/φερόμενη προαγωγό του…Epstein.  Αυτά για τον Τράμπ και την De Georgiou τα πρωτομάθαμε το….2004 παρακαλώ!!!

Για την όμορφη Anouska υπάρξαν επίσης κι ο Mick Hucknall (ο τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος “Simply Red”), ο Duncan James (ο τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος “Blue” και φυσικά ο Hon Robert, μια επαναλαμβανόμενη “φλόγα” της για σχεδόν 10 χρόνια.

Το παρελθόν της Anouska είναι περίπλοκο και η κακή της αίσθηση της χρονολογίας μπορεί να τοι κάνει να μοιάζει μάλλον μελοδραματικό. Για την ιστορία, η Anouska Honey de Georgiou (Ανούσκα Χόνι ντε Γεωργίου) γεννήθηκε σε μια εντυπωσιακή Αγγλίδα πρώην μοντέλο, την κα Barbara Arnold, και έναν Έλληνο-Ιταλό «επιχειρηματία», τον μυστηριώδη Αντόνιο Γεωργίου (μετά το διαζύγιο, η μητέρα της έβαλε το «de» (ντε) σαν πρόθεμα). Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής ηλικίας της μετακομίζοντας σε όλη την Αγγλία πριν την στείλει η μητέρα της, στην ηλικία των 10 ετών, στο νότο της Γαλλίας, όπου παρακολούθησε μαθήματα σε ένα ιδιωτικό σχολείο στο Cap d’ Antibes.

Ο πατέρας της, χωρισμένος από καιρό με τη μητέρα της, παραμένει μια μακρινή φιγούρα. Με έδρα το Σαν Ντιέγκο, ταξιδεύει πολύ για τη δουλειά του και μπορεί να δει την Anouska για μισή ώρα εδώ και εκεί, όταν αυτός βρίσκεται στα μέρη της.Έχει περιγραφεί μία ή δύο φορές ως πολυεκατομμυριούχος και σίγουρα προσφέρει οικονομική υποστήριξη, αλλά προτιμά να μην συζητήσει τον ίδιο ή τη δουλειά του.


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr