Home Greek News Τον Πάπα(ρα) να καταράσθε αλλά ΚΑΙ τον…ΤΣΙΠΡΑ!!! Ικανοποιημένος από την Συμφωνία των Πρεσπών ο Πάπας!!!

Τον Πάπα(ρα) να καταράσθε αλλά ΚΑΙ τον…ΤΣΙΠΡΑ!!! Ικανοποιημένος από την Συμφωνία των Πρεσπών ο Πάπας!!!

by _
0 comment 161 views

 


Τον Πάπα(ρα) να καταράσθε αλλά ΚΑΙ τον…ΤΣΙΠΡΑ!!! Ικανοποιημένος από την Συμφωνία των Πρεσπών ο Πάπας!!!

Σχοιλιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Όταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μας είπε «Τον Πάπα να καταράσθε» ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΟΤΑΝ!!! Διαβάστε και τα παρακάτω άρθρα και θα καταλάβετε…

ΣΟΚ: Ο Πάπας Γρηγόριος ΙΓ΄ κατοχύρωσε το Γρηγοριανό Ημερολόγιο κι όσοι το χρησιμοποιούν είναι υπο τον έλεγχο του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;!!!

Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…

Το Χριστιανικό Εμπόριο Ψυχών. Το Βατικανό «τρέχει» το τραπεζικό σύστημα & όλο τον κόσμο!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Ο ΠΑΠΑΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;(Βίντεο)

“Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ”! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΠΑΣΤΟΡΑ!!!


Τι συζήτησαν στη συνάντηση τους Αλέξης Τσίπρας και Πάπας Φραγκίσκος

Για σχεδόν μια ώρα συζήτησαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάπας Φραγκίσκος


Ναντίν Χαρδαλιά

Συνάντηση που κράτησε σχεδόν μια ώρα είχε ο πρώην ΠΘ και πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με τον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο κος Τσίπρας ευχαρίστησε τον Ποντίφικα για τις προσπάθειές του να ευαισθητοποιήσει τη διεθνή κοινή γνώμη για την ανάγκη  αντιμετώπισης της προσφυγικής/μεταναστευτικης κρίσης με ανθρωπισμό, για τη στήριξη της Ελλάδας με την επίσκεψή του στη Λέσβο τις δύσκολες εκείνες στιγμές, καθώς και για τα θερμά του λόγια προς τον Ελληνικό λαό, αλλά και προς το πρόσωπό του.

Ο Πάπας Φραγκίσκος εξέφρασε τη σταθερή στήριξη του στον ελληνικό λαό και την στάση που επιδεικνύει καθημερινά, ενώ για άλλη μια φορά συνεχάρη τον πρώην ΠΘ για τις προσπάθειές του.

Επανέλαβε ότι του έχουν μείνει χαραγμένα βαθιά στη μνήμη και στη ψυχή όσα είδε στη Λέσβο, αλλά και η φράση του ΑΤ που συχνά μνημονεύει ότι “τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από οποιεσδήποτε συμφωνίες”.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στην αύξηση των περιφερειακών συγκρούσεων, των παγκόσμιων ανισοτήτων και της φτώχειας. Ο Ποντίφικας  συνεχάρη τον ΑΤ για την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και κυρίως για την αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της.

Παράλληλα, επισημαίνοντας το πρόσφατο ταξίδι του στα Σκοπιά χαρακτήρισε γενναία τη στάση των ηγετών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, όσον αφορά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών τονίζοντας ότι ενίσχυσε σημαντικά την ειρήνη και τη σταθερότητα στη περιοχή και αρά άξιζε κάθε πολιτικό κόστος.

Συζήτησαν επίσης για τη σημασία αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και για τις κοινές πρωτοβουλίες του Ποντίφικα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο  σε αυτόν και άλλους τομείς.

Τέλος ο ΑΤ αναφέρθηκε στο κοινό έδαφος αξιών της Αριστεράς με βασικές αρχές του Χριστιανισμού και ευχαρίστησε τον Ποντίφικα για το κοινωνικό χαρακτήρα των μηνυμάτων του για τη προστασία των αδυνάμων και τη κοινωνική δικαιοσύνη.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr