Χαστούκι στην οικογενειοκρατία που είχε επιβάλει ο “πατριώτης της κονόμας” στην Χρυσή Αυγή


Χαστούκι στην οικογενειοκρατία που είχε επιβάλει ο “πατριώτης της κονόμας” στην Χρυσή Αυγή


Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο Πατέρας του Ηλία Κασιδιάρη.Το έκρυψαν από την ιστοσελίδα τους για να μην φανεί το διαφορετικό ήθος του Ηλία και του…”τα παίρνω όλα”

Του Άρη Σπίνου

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο πατέρας του Ηλία Κσιδιάρη,ο οποίος είχε εκλεγεί στην περιφερειακή ενότητα Πειραιά.Η συμμετοχή  στο ψηφοδέλτιο, του συνταξιούχου γιατρού Παναγιώτη Κασιδιάρη ήταν προκειμένου να δώσει “δυναμική”. Το ήθος και η πολιτική του εντιμότητα, σε αντίθεση του με τον “Πατριώτη της Κονόμας”που είχε βολέψει μέχρι και  τις γάτες της γυναίκας του(και αυτήν φυσικά!),με κρατικό μισθό δεν θα του επέτρεπε να διατηρήσει στην θέση αυτή και να κατηγορηθεί για οικογενειοκρατία,την ώρα μάλιστα που εξελέγη δημοτική σύμβουλος του δήμου Πειραιά η σύζυγος του, μητέρα του Ηλία. Το ίδιο ήθος είχε επιδείξει ως βουλευτής και ο Κασιδιάρης,αρνούμενος να εξασφαλίσει έναν μισθό για τον αδερφό του,ο οποίος εκδιώχθηκε από τον στρατό,και μετανάστευσε το εξωτερικό για να βρει μεροκάματο.Που καιρός όμως για να διδαχθεί ο “Πατριώτης της Κονόμας” από τέτοιο ήθος!

Όταν κάποιος ξυπνά στις 2 το μεσημέρι, αφού ξενυχτάει στην πολυθρόνα που έχει κάνει κούρμπα  βλέποντας…la casa de papel είναι κάπως δύσκολο!! Το μόνο που κάνει είναι να δημοσιεύει (άλλος φυσικά τα γράφει) φωτογραφίες από συγκεντρώσεις της Χ.Α περασμένων ετών ως σημερινές, και να καταγγέλλει ως προδότες όσους δεν συνέχισαν να δέχονται να πληρώνονταν οι τροφές των κατοικίδιων που έχει μαζέψει στην αυλή του, με μισθούς του Ελληνικού κοινοβουλίου. Με εντολή του  έκρυψαν την παραίτηση  από την ιστοσελίδα τους για να μην φανεί το διαφορετικό ήθος του Ηλία και του…”τα παίρνω όλα”. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Μια επίσκεψη στον Παρασχάκη, όπως παλαιότερα, ίσως τον βοηθήσει.

Πηγή »» https://edolio5.blogspot.com/2019/09/blog-post_33.html?m=1#more

Μέσω >> http://egerssi.gr/%cf%87%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%b9-%cf%8