Home Greek News Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

by _
0 comment 110 views

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ…!!!

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΕΓΚΡΙΤΟ” Κ. ΒΑΞΕΒΑΝΗ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


“Η ευθεία σύνδεση της Εισαγγελίας Διαφθοράς με την εφημερίδα DOCUMENTO, η οποία διέθετε σταθερά και σε κάθε φύλλο κυκλοφορίας της εκτενή χώρο για την κυβερνητική προπαγάνδα, διαθέτοντας όχι μόνο αποκλειστική και προνομιακή πληροφόρηση για όσα γίνονταν αλλά και για όσα επρόκειτο να γίνουν, φτάνοντας στο σημείο να προαναγγείλει εμπλοκή Υπουργών και Πρωθυπουργού και να δημοσιεύει το τι επρόκειτο να καταθέσει μετά από 2 ημέρες προστατευόμενος ψευδομάρτυρας (!) είναι αδιαμφισβήτητη. Από μεγάλη σειρά σχετικών δημοσιευμάτων, σε 3 ειδικότερα αξίζει μνεία, αφού είναι κρίσιμα για την εξαγωγή συμπερασμάτων:

– Το δημοσίευμα της 8.1.2017, με το οποίο προαναγγέλλεται η εμπλοκή όχι μόνο Υπουργών αλλά και πρώην Πρωθυπουργού, σε χρόνο που δεν υφίστανται καν οι ψευδείς καταθέσεις που δόθηκαν σχεδόν έναν χρόνο αργότερα (ΣΧΕΤΙΚΟ 1)!

– Το δημοσίευμα της 04.02.2018 με το οποίο προδημοσιεύεται κατά παγκόσμια πρωτοτυπία η κατάθεση που θα έδινε 2 ημέρες αργότερα δήθεν αυθορμήτως η προστατευόμενη μάρτυρας Κελέση τη νύχτα μετά το μεγάλο συλλαλητήριο κατά της Κυβέρνησης για το Μακεδονικό (ΣΧΕΤΙΚΟ 2)!

– Το δημοσίευμα της 11.11.2018 με το οποίο διατυπώνεται ευθεία απειλή σε προστατευόμενο μάρτυρα να συμμορφωθεί και να τα πει καλά, γιατί αλλιώς θα ακολουθήσουν διώξεις, όπερ και εγένετο (ΣΧΕΤΙΚΟ 3).


Είναι απαράδεκτη και παράνομη ούτως ή άλλως η διαρροή πληροφοριών για οποιαδήποτε εκκρεμή έρευνα από την ίδια την Εισαγγελία, για θέματα που συνιστούν προστατευόμενα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των ελεγχομένων προκαταρκτικά. Πώς διέθετε η εφημερίδα DOCUMENTO σταθερά αυτήν την πληροφόρηση; Ποιος υπεδείκνυε το τι έπρεπε να γραφτεί και πώς να παρουσιαστεί; Είχε μήπως ο κ. Βαξεβάνης προσωπική πρόσβαση στους εγκαλουμένους εισαγγελικούς λειτουργούς και εξασφάλιζε την παράνομη πληροφόρησή του; Πώς γνώριζε τις δικαστικές εξελίξεις;”

Το πρώτο από τα τρία προαναφερόμενα δημοσιεύματα αποδεικνύει την ύπαρξη κεντρικού σχεδιασμού για την κατασκευή της ψευδούς αυτής υποθέσεως: το πρωτοσέλιδο δημοσιεύεται σε χρόνο που η κα Τουλουπάκη ακόμα δεν έχει αναλάβει επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς. Ακόμα τότε δεν υφίστατο διαθέσιμο κανένα απολύτως «στοιχείο», εκ των κατασκευασμένων έστω, που να αφήνει την παραμικρή υποψία προς την κατεύθυνση πιθανής εμπλοκής Πρωθυπουργού. Η υπόδειξη της δημοσίευσης, που αποτελούσε προανάκρουσμα της προσπάθειας κατασκευής μιας ψευδούς υποθέσεως που είχε ήδη αποφασιστεί και επέκειτο η υλοποίηση της από τους κατάλληλους και πρόθυμους Εισαγγελείς και μάρτυρες, σαφέστατα έγινε από τον κ. Τσίπρα.

“Όπως προκύπτει και από την εξέταση και των άλλων δημοσιευμάτων, υφίσταται ευθεία σύνδεση μεταξύ των Εισαγγελέων Διαφθοράς και των κκ Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου. Όλες οι ενέργειες των Εισαγγελέων ήταν προσχεδιασμένες και σε πλήρη γνώση και καθ’ υπόδειξη των τελευταίων: ο κ. Τσίπρας αποφάσισε και παρήγγειλε την κατασκευή της σκευωρίας, ο κ. Παπαγγελόπουλος, λόγω των ιδιοτήτων του, μερίμνησε ως «Ρασπούτιν» για την υλοποίησή της υποδεικνύοντας ενέργειες στην ευνοούμενή του Εισαγγελέα Διαφθοράς, βρέθηκαν οι πρόθυμοι μάρτυρες που κατέθεταν ό,τι κατά την εκάστοτε πολιτική συγκυρία εξυπηρετούσε τους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα και όλα δημοσιεύονταν ως κομματική προπαγάνδα από το κυβερνητικό φερέφωνο, την εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΔΩ:

https://www.dikastiko.gr/e%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83%ce%b7/%ce%

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ…

Το bullying του Βαξεβάνη στους δικαστές για να παραιτούνται από τις υποθέσεις του ⁩

https://www.iefimerida.gr/ellada/bullying-baxebani-dikastes-paraitoyntai

Βαξεβάνη, οι τσαμπουκάδες κατά δικαστών δεν σημαίνουν «δικαιοσύνη»

Εάν αυτά γίνονταν σε άλλη χώρα ο κύριος αυτός θα ήταν βαθειά μέσα…!!! Αλλά είπαμε, η Ελλάδα μας έχει καταντήσει μια μεγάλη μπανανία…!!!
Μήπως οι αρμόδιες Αρχές όπως η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα έπρεπε να ερευνήσει όλες τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται δικαστικά ο “έγκριτος” Κ. Βαξεβάνης…;;; Λέμε μήπως…;;; Γιατί όπως σας έχουμε κατά καιρούς αποκαλύψει εδώ στο σάιτ μας πολλά έχουν ακουστεί για τις “σχέσεις” του με Δικαστές – Εισαγγελείς κλπ…;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΔΩ ….

Αποκαλύπτουμε το παρακράτος του Μαξίμου! Στο φως η «συμμορία» του “Mr. Bugs Bunny” Κ. Βαξεβάνη…!

Περι της εκπουστεύσεως & της εκπουτανεύσεως των Ελλήνων. Η μεγάλη πανούκλα των…ΓΚΕΙ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr