Home Greek News Μπ. Παπαδημητρίου: Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό (Βίντεο)

Μπ. Παπαδημητρίου: Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό (Βίντεο)

by _
0 comment 124 views

«Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική»…


Στην Υποεπιτροπή της Βουλής για τους υδάτινους πόρους συμμετέχει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Κατά τη συζήτηση για την τιμολόγηση και τη διαχείριση του νερού από τους Δήμους, ο γνωστός δημοσιογράφος και πλέον βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως «δυστυχώς απαράδεκτα φθηνό».

Συνέδεσε δε αυτή του τη θέση με το ζήτημα της αλόγιστης σπατάλης του νερού, υπονοώντας ουσιαστικά πως αν ήταν… ακριβότερο, η σπατάλη θα μειωνόταν.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ είπε:«Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Δείτε όσα είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εδώ, μετά το 42:10

https://www.alfavita.gr/politiki/298940_mp-papadimitrioy-nero-einai-aparadekta-fthino-binteo?fbclid=IwAR2jDNoNkjY687NBa9Lyu1ubYRr30UX3oASMAGzKgrs0FSLwFRLu6cQj_WI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr