Home Greek News Τουρκική «εισβολή» σε Αιγαίο & Θρακικό Πέλαγος: Αλωνίζουν & παρενοχλούν Έλληνες ψαράδες – Οργανωμένο σχέδιο της ΜΙΤ (Βίντεο)

Τουρκική «εισβολή» σε Αιγαίο & Θρακικό Πέλαγος: Αλωνίζουν & παρενοχλούν Έλληνες ψαράδες – Οργανωμένο σχέδιο της ΜΙΤ (Βίντεο)

by _
0 comment 194 views

Τουρκική «εισβολή» σε Αιγαίο & Θρακικό Πέλαγος: Αλωνίζουν & παρενοχλούν Έλληνες ψαράδες – Οργανωμένο σχέδιο της ΜΙΤ (Βίντεο)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Πρόεδρος των Πομάκων της Ελλάδος Αχμέτ Ιμάμ: Τούρκοι πράκτορες μας απειλούν οπλισμένοι εντός ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!


Σε συνεχή εξέλιξη βρίσκεται τουρκική επιχείρηση «γκριζαρίσματος» του Αιγαίου, με «ψαράδες» που παρενοχλούν συνεχώς Έλληνες και ως αποτέλεσμα εκτός από τη μείωση των αποθεμάτων, κινδυνεύει και η ασφάλειά τους.

Η τακτική αυτή των Τούρκων αφορά τον τομέα ψυχολογικών επιχειρήσεων με στόχο την τρομοκράτηση και εξουθένωση του εχθρού. Με αυτό τον τρόπο, υλοποιείται το σχέδιο της Άγκυρας και της τουρκικής ΜΙΤ. Αντικειμενικό σκοπός είναι η αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μέχρι και τον 25ο Μεσημβρινό.

Ακόμα και λίγες εκατοντάδες μέτρα από τις ακτές ελληνικών νησιών φτάνουν τουρκικά αλιευτικά στο Αιγαίο, σύμφωνα με μαρτυρίες ελλήνων ψαράδων στον ΣΚΑΪ.

Οι Έλληνες αλιείς καταγγέλλουν ότι τα τουρκικά σκάφη εκμεταλλεύονται στο έπακρο το στοκ ψαριών της περιοχής.

Βίντεο και μαρτυρίες φανερώνουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις ελληνικές βάρκες καταδιώκουν ομαδικά τουρκικά ψαράδικα. Άλλοτε τα τουρκικά πλοία συγκεντρώνονται στο ίδιο σημείο.

Οι παραβιάσεις λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Στο βόρειο Αιγαίο και στο Θρακικό Πέλαγος η αναλογία είναι πέντε τουρκικά σκάφη για κάθε ένα ελληνικό.

Ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος δήλωσε στον σταθμό μας πως πολλά τουρκικά σκάφη είναι ογκώδη και χρησιμοποιούν το εκτόπισμά τους κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Νομικά τεκμηριωμένες λύσεις επεξεργάζεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr