Home Greek News Το σχέδιο με Τραμπ και Πούτιν που θα «εμποδίσει» τον παγκόσμιο ηγέτη – Η ΦΩΤΟ που τα λέει όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σχέδιο με Τραμπ και Πούτιν που θα «εμποδίσει» τον παγκόσμιο ηγέτη – Η ΦΩΤΟ που τα λέει όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 158 views

Το σχέδιο με Τραμπ και Πούτιν που θα «εμποδίσει» τον παγκόσμιο ηγέτη – Η ΦΩΤΟ που τα λέει όλα (ΒΙΝΤΕΟ)


Μεγάλη «μάχη» δίνεται αυτή την ώρα στο Ισραήλ…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

H λεγόμενη Νέα Τάξη (Ο.Η.Ε., Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση κτλ.) επιδιώκει την «ειρηνική» επίλυση του Παλαιστινιακού, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια παγκόσμιας διακυβέρνησης, με επίκεντρο την Ιερουσαλήμ (συνύπαρξη των τριών  μονοθεϊστικών θρησκειών). Από εκεί αναμένεται να ανακηρυχθεί «παγκόσμια ειρήνη», χωρίς αντίπαλο να απειλεί, δηλαδή, την όποια εξουσία. Εντούτοις, από το Ισραήλ έρχονται όλο και χειρότερα μαντάτα.

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, όντας σε πλήρη συνεννόηση με τον Ντόναλντ Τραμπ της Εθνικής Δεξιάς (αντίπαλο δέος της Νέας Τάξης) ανακοινώνει την πιθανότητα μιας νέας πολεμικής εκστρατείας του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας, λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της επόμενης Τρίτης.

«Πιθανόν δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να ξεκινήσουμε μια μεγάλη εκστρατεία, έναν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στην Γάζα», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, επικαλούμενος την εκτόξευση πυραύλων της Χαμάς και άλλων παλαιστινιακών οργανώσεων εναντίον πόλεων του νότιου Ισραήλ, τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα.

Φυσικά όλα αυτά αποτελούν προεκλογικές δηλώσεις, αλλά ο Νετανιάχου μέχρι στιγμής δεν δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει το ειρηνευτικό σχέδιο αναγνώρισης παλαιστινιακού Κράτους της Νέας Τάξης, γεγονός που θα συνοδευτεί, ενδεχόμενα, από την ανέγερση του Τρίτου Ναού από Εβραίους και μουσουλμάνους, ως επιστέγασμα της όλης προσπάθειας.

Την Τετάρτη, ο Νετανιάχου, προανήγγειλε προσάρτηση της Κοιλάδας του Ιορδάνη (διαβάστε ΕΔΩ), κίνηση που προκάλεσε θύελλα διεθνών αντιδράσεων.

Μάλιστα, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου αναχώρησε για το Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, όπου επρόκειτο να συναντηθεί με τον έτερο ηγέτη της Εθνικής Δεξιάς, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στην προεκλογική εκστρατεία ο Νετανιάχου του πρόβαλε ιδιαίτερα τις θερμές σχέσεις που έχει τόσο με τον Ρώσο πρόεδρο, όσο και με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, η Εθνική Δεξιά, κατά την προσφιλή της συνήθεια να στηρίζει με τεχνάσματα και τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές (πχ στην Βενεζουέλα ο Τραμπ στηρίζει τον Γκουαϊδο και ο Πούτιν τον Μαδούρο) έχει βάλει, εν προκειμένω, τις ΗΠΑ του Τραμπ να στηρίζουν ανοιχτά τις κινήσεις του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης, ενώ η Ρωσία αποδοκιμάζει τους όποιους σχεδιασμούς προσάρτησης εις βάρος της Παλαιστίνης, με σκοπό να εμφανιστεί η Μόσχα ως «εγγυήτρια» της ειρήνης, όχι όμως, όπως την θέλουν οι Νεοταξίτες του Ο.Η.Ε. (διαβάστε ΕΔΩ).

Η φωτογραφία τα λέει όλα:

Haaretz

Το παιχνίδι «χοντραίνει» και άπαξ και ο Νετανιάχου δεν χρησιμοποιεί την επιθετική ρητορική, μόνο για προεκλογικές σκοπιμότητες, τότε η «παγκόσμια ειρήνη» του ενός ηγέτη θα πάει… περίπατο και είτε θα επιδιωχθεί συνεργασία με την Εθνική Δεξιά είτε τελικά ο πλανήτης θα οδηγηθεί σε σύρραξη.

Αρχική ΦΩΤΟ Διεθνή ΜΜΕ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr