“Ασυνόδευτα ανήλικα” προσπάθησαν να βιάσουν νοσηλεύτρια στο Φυλάκιο Ορεστιάδας


“Ασυνόδευτα ανήλικα” προσπάθησαν να βιάσουν νοσηλεύτρια στο Φυλάκιο Ορεστιάδας


Ασυνόδευτα ανήλικα, που δικαιούνται στάτους πρόσφυγα οι επίδοξοι θύτες!

Τρεις ανηλίκοι ασυνόδευτοι πρόσφυγες προσπάθησαν να κλειδώσουν την πόρτα του ιατρείου. Όπως αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες, νέες σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στο Φυλάκιο Ορεστιάδας. Τρεις Αφγανοί ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες 16 και 17 ετών επιχείρησαν να κλειδωθούν στο ιατρείο όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν νοσηλεύτρια.

Οι τρεις ανήλικοι είχαν επισκεφθεί το ιατρείο για να υποβληθούν σε εξετάσεις και επιχείρησαν να απομονωθούν στο χόρο με τη νοσηλευτρια. Η γυναίκα προσπάθησε να προστατευθεί και ευτυχώς επενέβη άλλος υπάλληλος αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία απομάκρυνε τα τρία άτομα από το σημείο.

Στο Φυλάκιο δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αναταραχή όμως το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία.
Τα περιστατικά ομαδικών βιασμών – σε όλη την Ευρώπη- από ανθρώπους, πολλές φορές ανήλικους, με μεταναστευτική καταγωγή προκαλούν σοβαρό προβληματισμό σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό είναι ότι χώρες όπως η Σουηδία έχουν βρεθεί μπροστά σε αδιέξοδο, λόγω της συχνότητας του φαινομένου!

https://righter.gr/2019/09/12/asynodefta-anilika-prospathisan-na-viasoun-nosileftria-sto-fylakio-orestiadas/?fbclid=IwAR1pf9zS6wzYMPdHuaaM-9DdX49DKtl1CzdCqghcgMb3nlgliJttvFguU6s