Home Greek News Ερτογκαν: 40 δισεκατομμύρια δολάρια απαιτω και αν η ΕΕ δεν στηριξει την Τουρκια τοτε….

Ερτογκαν: 40 δισεκατομμύρια δολάρια απαιτω και αν η ΕΕ δεν στηριξει την Τουρκια τοτε….

by _
0 comment 211 views

Ερτογκαν: 40 δισεκατομμύρια δολάρια απαιτω και αν η ΕΕ δεν στηριξει την Τουρκια τοτε….


Τοτε ετοιμαστειτε να σας στειλω ορδες λαθρομεταναστων να σας φανε….
Αυτο ειναι το νοημα των λεχθεντων του στην κυριολεξια….
Και ΕΕ ? 
Ακουει πανικοβλητη….
Ειναι ανικανη να αντιδρασει….
Και…γλειφει τον σαλεμενο !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ…

Νέες απειλές ότι θα «ανοίξει τις πόρτες» στους λαθρομεταναστες για να περάσουν στο ευρωπαϊκό έδαφος διατύπωσε χτες ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως αν η ΕΕ δεν στηρίξει την Τουρκία αναφορικά με το λαθρομεταναστευτικο, τότε η χώρα του θα «ανοίξει τις πόρτες» και θα επιτρέψει στους λαθρομεταναστες να μπουν στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Σε ομιλία του το Σάββατο Εσκισεχίρ, ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης είπε: «Έχουμε καταστήσει σαφές σε ολόκληρο τον κόσμο, και ειδικά στην Ευρώπη, ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη Συρία. Ξεκαθαρίσαμε στην Ευρώπη πως ή θα μοιραστούν το βάρος η θα ανοίξουμε τις πύλες μας».

Ο Ερντογάν επανέλαβε ότι μέχρι στιγμής η Τουρκία έχει δαπανήσει περίπου 40 δισεκατομμύρια δολάρια για τους λαθρομεταναστες, ενώ η στήριξη από την ΕΕ στην Τουρκία ήταν μόλις 3 δισεκατομμύρια.

«Η Τουρκία πώς θα αντέξει στο βάρος των 4 εκατομμυρίων λαθρομεταναστων; Μη μας παρεξηγήσουν… Ή θα γίνει αυτό που λέμε, ή δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να ανοίξουμε τις πύλες μας, ας το σκεφτούν λίγο και εκείνοι», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει ο Ερντογάν την περασμένη εβδομάδα λέγοντας πως ίσως ενδέχεται να επιτρέψει στους Σύρους πρόσφυγες να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη σε περίπτωση που δεν λάβει διεθνή στήριξη για την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος.

πηγη 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr